SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Fates Warning - Darkness in a Different Light (2013)

Fates Warning - Darkness in a Different Light
Fates Warning logo
E.E.U.U.

Darkness in a Different Light

Progressive Power Metal
InsideOut Music
2013


Temes

1. One Thousand Fires 07:19
2. Firefly 04:58
3. Desire 03:58
4. Falling 01:34
5. I Am 05:02
6. Lighthouse 05:22
7. Into the Black 05:07
8. Kneel and Obey 05:05
9. O Chloroform 04:13
10. And yet It Moves 14:03

Formació

Veu: Ray Alder
Guitarra: Jim Matheos
Guitarra: Frank Aresti
Baix: Joey Vera
Bateria: Bobby Jarzombek

Crítica

Després de gairebé una dècada de descans, Fates Warning torna amb " Darkness In A Different Light ", el seu primer àlbum amb nou material després del llançament el 2004 de " FWX ". També vol dir el primer llançament amb l'actual formació d'estrelles: Ray Alder ( veus), Jim Matheos i Frank Aresti ( guitarres ), Joey Vera ( baix) i Bobby Jarzombek ( ex - Watchtower a la bateria ).

Fates Warning es va formar el 1982 i ràpidament va guanyar atenció dins del creixent moviment Metal amb els seus lloats tres primers llançaments, "Night On Brocken ", " The Spectre Within ", i " Awaken The Guardian ", que va aconseguir el número 191 en la llista Billboard 200. La marxa del vocalista original John Arch el 1987 podria haver significat la fi de la banda, però l'entrada de Ray Alder el 1988 va portar a la banda fins i tot més notorietat amb els següents tres àlbums

- " No Exit ", " Perfect Symmetry " i " Parallels " - en quatre anys, establint-se com una de les pioneres i capdavanteres del moviment de Metal Progressiu.

El 1994 va tenir l'oportunitat de compartir escenari amb Dream Theater a USA i Europa en la gira de " Awake " d'aquests últims. El 1997 la banda va llançar l'èpic " A Pleasant Shade of Gray ", considerat un dels seus majors esforços fins al moment. " Disconnected " va ser editat en 2000 seguit del més experimental " Fates Warning X " el 2004, el qual es va convertir en el seu últim disc d'estudi durant gairebé una dècada.

Aquest silenci no estava planejat i va ser un acord tàcit que la banda necessitava un descans. Matheos es va concentrar en OSI, un grup que va formar amb el teclista Kevin Moore ( Chroma Key / ex - Dream Theater ), així com en ajudar a John Arch, vocalista original de Fates Warning, a preparar el seu primer EP en solitari, " A Twist Of Fate ". Alder va posar la seva atenció en les bandes de cerca i Redemption. Mark Zonder, que comptava amb una llarga experiència amb la banda, va decidir deixar-la completar " FWX " per explorar altres estils.

Però la banda no va estar completament ensopida. Al contrari, Fates Warning va estar de gira tant com les agendes de la seva actual formació els va permetre.

"Hem estat tocant cada any", declara Jim Matheos, guitarrista i principal compositor de la banda, "intentem mantenir el nom de la banda fent un grapat de concerts cada any. Aquesta formació és realment fort tant musicalment com personalment i estic gaudint tocar en directe més que mai ".

Segons Matheos, l'inici dels nous Fates Warning va començar el 2009 però " no va funcionar per diversos motius. " El material no va desaprofitar totalment i tres d'aquestes cançons es van usar en l'àlbum " sympathetic Resonance " d'Arch / Matheos que va ser aclamat per la crítica, i que va ser llançat en 2011. Matheos i Alder van poder alliberar les seves agendes cap a finals de 2011 i el duo va començar a escriure el que seria l'àlbum objecte d'aquesta crítica.

Un element que persisteix consistentment en tots els llançaments de la banda és aquesta sensació de foscor i malenconia que transmeten. L'anterior " FWX " va ser una mica més ambiental en certs punts i una mica més experimental, cosa que Matheos suggereix que va ser gràcies a haver gravat el primer disc d'OSI ( " Office of Strategic Influence " ) just abans. Però el nou material està un pas més enllà del so de " FWX ". Matheos es resisteix a anomenar " Darkness In a Different Light " una tornada als seus orígens, però ha volgut mantenir la música d'aquest disc molt guitarrera, sense teclats, sense samplers, ni seqüenciació.

"És una de les coses que hem intentat conservar", Matheos assenteix. "Hi ha una línia molt fina entre mantenir les coses progressives, mostrar una mica de professionalitat en els instruments mantenint les coses basades en un estàndard del que ha de ser una cançó. Hem estat intentat fer això durant temps i espero que es mostri en aquest disc ".

Matheos va produir aquest " Darkness In A Different Light ", va ser barrejat per, el ja vell conegut de la banda com a enginyer, Phil Magnotti i va ser masteritzat per Maor Appelbaum.

@vidhar666
06/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.