SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Red Elm - Arena (2022)

Red Elm - Arena
Red Elm logo
España

Arena

Progressive Rock
Blood Fire Death
2022


Temes

1. H.P.L.V.
2. Nueva Oportunidad
3. Almacenados
4. Desafío
5. Dormido
6. Liberarte
7. Ascensión
8. Cima

Formació

Veu: Raúl Morón "BuBu”
Guitarra i cors: Dany Valcárcel
Baix: Massimiliano "Marfi" Gentilini
Bateria: Andrés Gallego

Crítica

La banda de Heavy Metal i Rock Progressivo Red Elm ens presenta el seu segon treball discogràfic. Un àlbum directe on els músics transiten per sons entre el metall progressiu i el rock alternatiu cantant en espanyol. La banda, formada l'any 2010 i liderada per Raúl 'BuBu' Morón a la veu i Dany Valcárcel en guitarra i cors ens mostra un pas ferm a la seva carrera mostrant-nos un àlbum complex marcat per diferents influències musicals. Establits a la ciutat de Barcelona, ​​la banda mostra una evolució i maduresa en aquest àlbum digna de menció. Aquest nou treball de la banda es consolida amb un pas ferm cap endavant, destacant-ne el so, la força i la maduresa. La producció de l'àlbum l'han dut a terme Raúl Morón "Bubu" i Dany Valcárcel, focalitzant les seves energies a redefinir el projecte en una cosa cridanera, molt més fosca i perillosament magnètica.

L'àlbum ho obre “H.P.L.V.” un tema directe, de riffs de guitarra crus i una base rítmica sòlida. Des de la primera escolta podem valorar el treball a cadascuna de les seves lletres, així com la veu de “Bubu”. Un vocalista que transmet molta personalitat a cadascuna de les cançons. El segueix Nova Oportunidad, segon tall d'aquest àlbum. Un cop més, la base rítmica demostra una gran solidesa a l'hora de defensar aquest tema. Les harmonies vocals se surten del que és tradicional per impregnar d'identitat aquesta formació.

Emmagatzemats és el tercer tall d'aquest àlbum. Una cançó arriscada. Com passa al llarg del disc, Arena ens aporta una visió del Metall Progressiu fàcil de digerir, marcat per grans influències del Stoner, cosa que omple de personalitat cadascuna de les seves composicions. El segueix “Desafío” on ens trobem amb la mateixa defensa fèrria de la seva pròpia identitat sonora, cosa que pot agradar més o menys, però que sens dubte és honesta i directa.

El cinquè tall d'aquest àlbum es titula “Dormido”. En aquesta cançó, la veu de “Bubu” sobresurt pel que fa a la resta dels instruments, construint una melodia plana on els instruments queden en un segon pla. A “Dormido” ens trobem un tema superb. Un mig temps de gairebé sis minuts de durada on el teclat i la veu de Bubu protagonitzen un conjunt d'harmonies de gran qualitat. De manera progressiva, la resta d'instruments es van sumant a aquesta proposta musical de gran qualitat. Al meu entendre, el millor tall de tot l'àlbum, sens dubte.

El sisè tall del disc es titula “Liberarte” en aquesta ocasió els arranjaments musicals tornen a amagar-se després d'una barreja que desmereix el resultat final del tema. Un tema intens, de curta durada però amb una energia brutal. Un so proper al Metall Alternatiu que destaca sobre la resta de l'àlbum. Un so fresc i enèrgic que fa olor de directe. El segueix “Ascensió” una Power Ballad de més de cinc minuts de durada marcada per una qualitat extraordinària, plena de matisos i calidesa a cada segon. Una composició de gran qualitat capaç de transmetre el millor daquesta banda. El colofó ​​final d'aquest disc el posa Cima, un tema breu, de dos minuts de durada, de riff hipnòtic i una lletra que a manera de mantra t'atrapa des del primer instant cap a un abisme musical profund. Un tema que com Outro conclou un àlbum intens de gran personalitat.

Red Elm ens porta amb Arena un àlbum produït i gravat per ells mateixos, un disc que significa un pas ferm per a la banda. Amb una portada i artwork d'Ione Navarro, aquest àlbum es presenta com una proposta directa i sòlida a la carrera de Red Elm. Un àlbum molt recomanable.

ZorroLoko
28/11/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.