SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Vesperia - An Olden Tale (2013)

Vesperia - An Olden Tale
Vesperia logo
Canadà

An Olden Tale

Symphonic / Folk Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. 1000 Years Ago 01:45
2. With Omens of Sorrow 07:21
3. The Swordsman 04:19
4. Forsaken Shores 03:34
5. Huntress 03:28
6. To Times End We Ride 07:33
7. Bring Me Triumph 04:43
8. An Olden Tale 17:46

Formació

Veu, baix: Morgan Rider
Guitarra: Frankie Caracci
Guitarra: Casey Elliot
Bateria: Cory Hofing

Crítica

Vesperia pertany a la nova onada de grups de metall canadencs, amb el seu Folk / Viking Metall que comparteix ritmes similars a altres grups canadencs com Battlesoul, Crimson Shadows...

D'entrada podrem apreciar el toc més melòdic i folk del disc amb el seu intro "1000 years ago " i el seu posterior primer tema " With Omens of Sorrow ", unit a la introducció i que tot seguit comença amb una descàrrega de ritmes èpics als quals es sumen els altres instruments i bateria apoteòsica que trenca amb l'esquema de l'inici i deixa pas a les veus properes sobretot al viking.

Seguidament trobem " The Swordsman " com a primer single de la banda per a la posterior sortida del seu disc. Aquest tema és una mica més pesat i lent, veus greus, ritmes més lents que en el primer tema, al costat dels cors.

Ja després trobem diferents temes, amb la marca de Vesperia que es basa en bases orquestrals i corals seguides d'una bateria amb molt protagonisme. Entre d'altres temes trobem " To Times End We Ride ", el qual comença de forma molt èpica ia mesura que va transcorrent el tema va tornant-se més Trallero.

Finalment, amb els quals podem passar-nos estona, no només per la complexitat d'aquest sinó per la seva llarga durada de gairebé 18 min. Intro folk, com ja ens tenen acostumats, seguits d'una escala ascendent en el tema fins als moments més vikings de Vesperia. El tema ho té tot, moment fiestero, moment èpic, moment de batalla i un final amb un passatge tranquil i natural que ningú s'esperava des del minut 9 fins al final, llavors el tema en si es redueix a 9min, i la resta un passatge final.

Xavi Pascual
13/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.