SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sarea - Black at Heart (2017)

Sarea - Black at Heart
Sarea logo
Suecia

Black at Heart

Alternative Metal
WormHoleDeath Records
2017


Temes

1. Lights
2. Black at Heart
3. Perception
4. The Others
5. Let Us Fall
6. Duality
7. The Dormant National
8. Monotone
9. Control
10. Dead Eyes
11. All for None
12. Circles

Formació

Veu: Chris Forsberg
Bateria: Calle Larsson
Guitarra: Johan Axelsson
Guitarra: Alex Dzaic
Baix: Johan Larsson
Teclats: Martin Persson

Crítica

Des de la freda Suècia ens arriba "Black at Heart", l'últim treball discogràfic de Sarea, banda de metall alternatiu on les melodies són les grans protagonistes d'aquest treball. Un àlbum que navega entre el metall més enèrgic i les melodies enganxoses del pop.

L'àlbum l'obre "Lights" una cançó de tornades enèrgics plens de ràbia i actitud, equilibrat a la perfecció amb harmonies vocals plenes de magnetisme. Una cançó que inevitablement ens fa pensar en bandes com Rasmus, o en una versió escandinava de Linkin Park. El segueix "Black at Heart", cançó que dóna nom a l'àlbum, i moment on la banda decideix trepitjar l'accelerador i portar el seu so un pas més enllà. Sense deixar de perdre el enganxós de les seves melodies, Sarea combina les veus netes i harmòniques amb la veu trencada de Chris Forsberg en un tema molt més interessant que en anterior. Sembla que el disc va millorant.

"Percepció" és el tercer tall de l'àlbum. Una cançó ràpida i plena de dinamisme. La tasca de Carrer Larsson a la bateria és elemental en el desenvolupament d'aquest tema que sembla navegar entre el nu metall i el metalcore. El segueix "The Others", un tema que comença amb una base rítmica pesada i densa per a poc a poc accelerar construint un tema de mathcore sense inventar cap formula nova al gènere.

"Let Us Fall" és el cinquè tall de l'àlbum. Cançó on la banda torna a reprendre la melodia i les harmonies vocals a través d'una cançó pausada que ens recorda a bandes com Nickelback o Staind. El segueix "Duality". Tema on les guitarres realitzen arpegis melòdics a manera d'obertura a l'huracà que es va a desenvolupar a mans de la base rítmica formada per Johan Larsson i Carrer Larsson. Un joc que s'anirà repetint al llarg del tema, on la banda combinés parts molt agressives amb melodies enganxoses. Cal destacar la tasca de Chris Forsberg, demostrant molta versatilitat en l'aspecte vocal.

"The Dormant National" és el setè tall de l'àlbum. Cinc minuts de melodia esquinçada a través d'un tema d'atmosfera densa on la bateria executada per Carrer Larsson dibuixa un ritme intens. Una cançó que beu directament del metall extrem. Un dels millors temes de tot l'àlbum, sens dubte. El segueix "Monotone", on la banda accelera el tempo de la composició en una estructura més senzilla que en els temes anteriors. Una cançó fresca que no perd el joc vocal de les veus guturals.

El novè tall de l'àlbum es titula "Control". Un tema que sembla acostar-se a una power ballad plena d'intensitat i emoció, recordant-lleugerament als millors moments de la banda AFI. Un tema interessant. A "Dead Eyes" ens trobem una cançó on els teclats són els grans protagonistes del tema. La cançó comença amb una intro de teclat molt a l'estil dels finlandesos HIM per poc després deslligar ràfegues de riffs plens de ràbia i un tempo pesat, executant així un metalcore de manual.

"All for none" segueix el camí marcat pel tema anterior sense aportar molta novetat. Una cançó que repeteix la fórmula que la banda porta repetint a través de tot aquest àlbum. Per tancar l'àlbum Sarea ens porta "Circles", un tema ple de l Aràbia i el so marca de la casa acompanyat per uns teclats heretats del power metall europeu.

Sarea ens porta a "Black at Heart" un disc de metall alternatiu ple de melodies enganxoses i ràbia. Un disc que sembla repetir una mateixa formula una i altra vegada. Un disc enèrgic, intens, però que a través de tot el disc pot resultar una mica tediós. Un disc perfecte per als seguidors de metalcore i altres gèneres de similars. Si no atreuen aquests gèneres de metall "modern" pot ser que et sembli un disc poc creatiu.

ZorroLoko
23/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.