SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Deep Hunter - Hacia la luz (2018)

Deep Hunter - Hacia la luz
Deep Hunter logo
España

Hacia la luz

Alternative Metal
Rock Estatal Records
2018


Temes

1. Alumbramiento
2. Última generación
3. Mi Motivación
4. Sexy Erotic Karma
5. viOLEncia
6. Delirio de Amor
7. Retiro
8. El Niño Come-Hombres
9. Coprolalia Histérica
10. Prisionero
11. Surprise MF!

Formació

Veu i Guitarra: Charly Fernández
Baix: Carlos Clerencia
Guitarra Solista: Arturo Martínez
Bateria: Erik Clemente

Crítica

Deep Hunter ens presenta Hacia la luz, el seu àlbum debut, treball on aquesta formació de metall s'atreveix amb un crossover d'estils, capaç de no deixar indiferent a ningú. Metall alternatiu de gran nivell capaç de sumar múltiples influències per crear un treball sòlid de caràcter propi.

El alumbramiento és la pista que obre aquest àlbum. Tota una introducció al caòtic món de Deep Hunter, a través de sons que reprodueixen en naixement d'una criatura disposada a repartir molta canya. Una pista que ens transporta a Última generación, segon tall de l'àlbum. Una pista que arrenca de manera pausada, executant un Metall Alternatiu ple de matisos i influències. Amb una base rítmica contundent i molt sòlida acompanya un text molt treballat. Un tema d'riff sec i tallant, combina elements atmosfèrics i estructures molt sòlides que et enganxessin des de la primera escolta.

Amb Mi Motivación, la banda endureix el seu so afegint veus estripades a una composició madura, plena de canvis d'estructura i riffs hipnòtics. Un dels millors moments de l'àlbum. El segueix Sexy Erotic Karma, moment de l'àlbum on Deep Hunter comença a jugar amb les influències. En aquesta ocasió el baix de Carles Clerencia adopta el paper principal de la mescla. Un exercici de Funk Metall del més alt octanatge per a una de les cançons més salvatges i descarades d'aquest treball. La bateria d'Erik Clemente demostra, un cop més, estar a l'altura d'una melodia dinàmica i plena d'actitud.

El cinquè tall de l'àlbum es titula Violencia. En aquesta ocasió, el Flamenc és l'encarregat de amanir aquesta barreja compositiva. Una barreja perfectament homogènia de Metall i Flamenc creant el context perfecte per denunciar la tauromàquia com una pràctica arcaica, totalment obsoleta, a més de salvatge i indigna. Amb Delirio de Amor, la banda madrilenya torna a jugar amb les atmosferes i els canvis bruscos de patró rítmic, creant un tema curiós, on les harmonies vocals en els cors aporten la seva particular senyal d'identitat.

Amb Retiro ens arriba el moment d'agafar aire, un tema pausat en format de balada íntima i càlida que ens demostra una dimensió més d'una banda capaç de donar-li forma a més d'un gènere sense cap tipus de pudor. Un text molt currat per a una melodia d'estructura Pop Rock de gran qualitat, capaç d'equilibrar el disc. Amb El Niño Come-Hombres es va acabar la pau, i Deep Hunter trepitja l'accelerador fins al fons. Un tema de metall salvatge, trasbalsat i desmesurat que beu del Death i del Thrash Metall. El text no té cap desperdici. Una cançó molt recomanable.

Coprolalia Histèrica és el novè tall del disc, i a igual que en el tema anterior, la banda sembla estar molt segura de no voler baixar el ritme, el doble bombo és el principal artífex d'aquest so desmesurat. La cançó més salvatge de tot l'àlbum arriba als quatre minuts i mig. Gairebé cinc minuts de doble bombo, veus estripades i riffs salvatges. Presoner ens torna a portar als Deep Hunter més rockers. Amb elements clars del Funk Rock i del Rock Urbà, els madrilenys ens porten una altra mostra més de la seva capacitat com a músics. 'La àlbum el tanca Surprise MF !, un altre tema pausat que beu del Metall Alternatiu més actual. Canvis d'estructura i tempo, harmonies ben elaborades que equilibren frasejos estripats amb melodies càlides, posen fi a un treball eclèctic, ple de matisos i de grans moments.

Deep Hunter ens porta amb Hacia la luz, un àlbum de Metall Alternatiu capaç de posar a la mateixa taula a l'Heavy Metal al flamenc i al Funk per donar-li forma sota una identitat pròpia. Un bon debut ple de grans moments per a una banda que, tot i que té aspectes de madurar, anticipa grans moments.

ZorroLoko
20/11/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.