SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

S.N.A.K.E - Only one flag (2018)

S.N.A.K.E - Only one flag
S.N.A.K.E logo
España

Only one flag

Alternative Metal
The Fish Factory
2018


Temes

1. Only One Flag
2. Bullet For You
3. Somewhere In The Night
4. Don’t Say Goodbye
5. Conspiracy Of Light
6. On The Edge
7. Missfortune
8. Fool’s Game
9. Never Surrender
10. Can´t Stop This Feeling
11. You Keep On Shinning

Formació

Veu: Franco Troisi
Guitarra: Johnny Lorca
Guitarra: Miguel Soler
Baix: J. Maestre
Bateria: J.C Moreno

Crítica

La ciutat de Múrcia sempre ens ha portat bones bandes de Rock. Un planter de bandes carregades de grans idees i propostes innovadores. En aquesta ocasió, és la banda S.N.A.K.E. la qual ens lliura el seu segon disc. Després editar Rock Evolution, quan encara es feien cridar Papa Serp, la banda pretén donar un salt cap al mercat internacional amb un so carregat de clixés que ens fa recordar el millor del Hair Metall dels anys 80.

L'àlbum comença amb el tema que dóna títol al disc, Only One Flag. On l'energia de grups com Poison, és més que evident. Unes guitarres enèrgiques acompanyen una línia vocal molt enganxosa que adquireix el seu major nivell en les tornades. Un tema breu, però capaç de transmetre molta energia. El segueix Bullet for you, tot un espectacle a les guitarres. Un tem hereu del llegat deixat per bandes com Whitesnake plena de ritme i melodia. Un cop més, les tornades són el gran protagonista d'aquesta cançó.

El tercer tall de l'àlbum es titula Somewhere in the night. De nou, la banda murciana aposta per un tema directe, que no amaga quals són els seus discos de capçalera. Un so nostàlgic, que lluny queda del so actual, però amb una producció supèrbia. Les guitarres són capaços de mostrar un virtuosisme excel·lent, aspecte que contrasta considerablement, amb una base rítmica senzilla però que sap complir el seu paper a la perfecció. El segueix Your say Say Goodbye. Una mig temps, de gran calat, de caràcter gairebé obligatori en cada disc de Hard Rock dels vuitanta com cal. La veu de Franco Troisi és el valor segur d'aquest tema. una cançó que ens trasllada al millor de les Power Ballads de finals dels 80. Musicalment molt equilibrada, plena de passió.

En Conspiracy of light, tema dedicat al científic Tesla, escoltem un tema eclèctic, marcat per l'experimentació d'una banda que s'allunya del so de bandes com Warrant per fer un tema de Power Metall que no quadra molt en el conjunt del disc. Un tema de qualitat, però que sembla sortir-se del context global d'aquest treball. No obstant això, amb On the edge la banda torna a reunir tota la fatxenderia que el caracteritza. Un tema que pot presumir amb motiu, de posseir una de les millors harmonies vocals, cosa que es plasma en les tornades. Una melodia molt enganxosa, que fa olor de himne.

En Misfortune, S.N.A.K.E ens apropa a un so més modern, sense sortir-se del Hard Rock que els caracteritza. Un tema que fa olor de bandes com Hardcore Superstar o Crazy Lixx. Un tema de so ben produït i proper al so del Sleaze Rock. El segueix Fool 's game, un altre tema que faci olor a mig temps, i que ens recorda lleugerament, a grans balades de bandes com Scorpions. La tasca del piano, i el tempo pausat aporta a la cançó una solidesa i una textura molt acurada. Una cançó, que, sens dubte, posseeix molt de pes al llarg d'aquest treball.

El novè tall d'aquest àlbum es titula Never surrender. Moment on la influència de l'Heavy Metall més salvatge d'aquests músics es fa més que evident. Una cançó macarra i carregada de xuleria. Salvatge i directa. El segueix Can not stop this feeling, moment on el guitarrista Javier Cobretti aporta la seva virtuosisme com a músic. Una aportació espectacular que atorga a la melodia major projecció i talent. You keep on shining, és el tall encarregat de tancar aquest treball. Tornades molt enganxosos, guitarres molt treballades i uns cors addictius. Una cançó de so més internacional, que tanca l'àlbum de manera molt dinàmica.

Els murcians S.N.A.K.E., ens porten amb aquest Only One Flag, un àlbum de bon Hard Rock dels vuitanta, ple de melodia, molt fresc i divertit. Que beu directament de bandes com Poison o Ratt, rememorant el so clàssic del Hair Metall, però sense aportar massa novetats. Un disc on el gran valor recau en les guitarres i en un vocalista versàtil i entregat. Un disc recomanable si t'agrada l'estil d'aquestes bandes.

ZorroLoko
23/10/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.