SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Donuts Hole - Fragmenta (2020)

Donuts Hole - Fragmenta
Donuts Hole logo
España

Fragmenta

Alternative Metal
Rock Estatal Records
2020


Temes

1. Desde las ruinas
2. Heridas
3. Fracción de ser
4. Espina
5. Mapas
6. Revelador
7. Tu
8. Pequeño guerrero
9. Calma
10. En la tormenta

Formació

Veu: Ariel Placenti
Guitarra: Gun Sato
Guitarra: Marco A. Papiz
Bateria: Sebastián González
Bajo: Franx Jurado

Crítica

La banda Donuts Hole ens presenta el seu tercer àlbum d'estudi. Un disc titulat Fragmenta, que ha sabut anar més enllà, sense atenir-se a cap tipus d'etiqueta o gènere, deixant obertes les portes a qualsevol manera de creació artística. Una banda versàtil i en el moment àlgid d'un moment creatiu enèrgic ens mostra amb Fragmenten potencien la sensació d'estar en un moment de gran inspiració. Lletres complexes que ens conviden a paisatges foscos en el més profund de la ment humana, on l'experimentació absorbeix cada escletxa d'aquesta obra.

L'àlbum arrenca amb "Desde las ruinas", un tema on les guitarres acompanyen una melodia propera a l'rapcore sobre la qual Ariel Placenti mostra la seva versatilitat com a vocalista. Una cançó que ens recorda a bandes com Faith No More o als Deftones de Xinès Moreno, sense perdre part de l'essència pròpia. El segueix Heridas, una cançó on la base rítmica posseeix molta presència a través d'una cançó que no permet un segon de descans. Una cançó d'atmosfera tensa marcada per la foscor i els riffs pesats. Amb Fracción de Ser aconseguim el tercer tall de l'àlbum. Cançó que manté aquest so on el baix predomina de manera tècnica al llarg de tota la composició. A nivell vocal, el treball d'Ariel Placenti passant de l'gutural a l'líric, aporta un nivell de textures digne de menció.

Amb els temes Espina y Mapas, arribem a la dimensió més tècnica d'aquesta banda. Canvis d'estructura, una base rítmica d'infart i pistes electròniques i unes guitarres afilades representen la part més virtuosa d'aquesta banda. En el cas de Mapes, la composició coqueteja amb molt bon gust amb el millor de l'Metall Progressiu, sent al meu entendre, un dels millors temes d'aquest àlbum. El sisè tall de la banda es titula Revelador, la cançó més extrema de la banda, una cançó salvatge, on Sebastián González i Franx Jurado, a la bateria i al baix respectivament construeixen la tensió adequada perquè les guitarres de Gun Sato i Marc A . Papiz construeixin un so capaç de atrapar al llarg de tot el tall. Cançó que, a més, fa de preàmbul a La teva, una cançó més melòdica, que fa baixar les revolucions del disc. No està malament, però no és del millor de l'àlbum.

A Pequeño guerrero escoltem una altra d'aquestes cançons que semblen sortir-se del que veníem escoltant al llarg d'aquest treball. Una cançó melòdica amb més presència de les línies vocals rapeadas que cantades. Una cançó amb molta influència de la música electrònica. Després d'escoltar Calma, on la banda presumeix de so propi a través d'un interludi melòdic, Donuts Hole tanca el disc amb A En la Tormenta, un tema que serveix de colofó ​​perfecte per tancar un àlbum de gran qualitat.

La banda barcelonina Donuts Hole ens presenta el seu nou treball discogràfic titulat Fragmenta. Deu temes influenciats pel millor Metall Alternatiu i Rapcore de la primera dècada de el Segle XXI. Un treball cantat en castellà, capaç de mostrar-nos la faceta més madura d'una banda amb molta projecció.

ZorroLoko
17/09/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.