SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Nova Era - The Curse (2021)

Nova Era - The Curse
Nova Era logo
España

The Curse

Alternative Metal
Demons records
2021


Temes

1. Born To Die
2. Slaves
3. First Love
4. Run For Your Life
5. Break the Rules
6. Bite of Freedom
7. Face to Face
8. The Curse

Formació

Veu: Francisco Vázquez
Guitarra: José Rubio
Guitarra: Roberto Beade
Baix: Javi García
Bateria: Javier González
Teclats: Francisco Gabriel Gil Torres

Crítica

Nova Era ens porta el tercer àlbum d'estudi i, sincerament, és un golàs! José Rubio, el mestre de les cordes (ex-José Andrëa Uróboros, ex-Warcry, Àngel Rubin, Evil Hunter, Galilea), ens regala una experiència metal·lera que enganxa des del primer acord. The Curse, llançat per Demons Records, no et respir. Amb una portada que ens recorda el seu primer llançament, Nova Era (2012), aquest disc és pur heavypower, fresc, però amb la composició clàssica que estimem.

Des del primer decibel, t'embriaga amb aquest torrent de bon Power Metal, on els cavalls de la veu esquinçada de Fran galopen per les teves neurones. La varietat subtil es desplega amb una balada d'autèntic Hard Rock, pinzellades prog i influències de Judas Priest. Fran Vázquez a la veu li dóna aquest toc tallant que fa que els temes resplendeixin.

L'àlbum és pur heavy metall, però quin heavy metall. Des de "Born to die" fins a "The curse", et submergeixes en una experiència autèntica a l'estil Judas Priest o Gamma Ray, però amb el toc personal que ho fa únic. Les guitarres són protagonistes, acompanyades de teclats que, encara que en segon pla, donen aquest toc especial, i el doble bombo que et manté en suspens.

The Curse arrenca amb la contundència de Born To Die, una obertura que et colpeja amb pura energia heavy i uns riffs de guitarra de primera. El missatge clar que hem nascut per morir, però l'espurna és seguir endavant. Fran Vázquez li imprimeix la seva personalitat amb tons aguts que eleven el tema.

Continuem amb "Slaves", cançó que ens porta a aquells moments en què tots ens hem sentit esclaus de la vida. Amb un ritme més marcat i rítmic, és fàcil de pair i compta amb un sol de guitarra que et deixa amb ganes de més. Després arriba “First Love”, un viatge per les etapes de la vida humana. Amb un toc vuitanta, melòdic i serè, Fran Vázquez ens mostra la seva faceta més hardrockera, demostrant una versatilitat vocal impressionant.

"Run For Your Life" es destaca com una de les composicions més cridaneres, amb una intro fosca on el baix pren protagonisme. La transició a passatges power metalers marcats per guitarres ràpides i el doble bombo de Javier González crea un tema carismàtic que reflecteix la necessitat de lluitar i seguir endavant.

"Break The Rules" i "Bite Of Freedom" són temes directes que mostren les habilitats i tècnica de la banda. El teclat de Francisco Gil afegeix el toc virtuós, contribuint a la potència general. Aquests talls heavy aixequen l'ànim i prometen ser èxits als directes, transmetent una força palpable.

Tancant el cicle, escoltem "Face To Face" i "The Curse" exploren la maledicció ineludible d'acomiadar-se de la vida i enfrontar-se a la mort. Ambdues composicions són fortes, amb la potent veu de Fran Vázquez destacant, especialment a "The Curse". Tornades enganxoses es barregen amb estrofes més pesades, i el teclat segueix sent un element distintiu que aporta personalitat a aquests dos temes. En definitiva, The Curse és una muntanya russa d'emocions i sons que promet conquerir els escenaris en cada interpretació en viu. Un disc que no pots deixar passar!
The Curse de Nova Era és un festí per als amants del bon metall. No podràs resistir-te a escoltar-lo una vegada i una altra! Quin tros de disc, amics!

ZorroLoko
22/01/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.