SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

A Tempered Heart - Loneliness and Mournful Lights (2014)

A Tempered Heart - Loneliness and Mournful Lights
A Tempered Heart logo
España

Loneliness and Mournful Lights

Gothic Metal
Art Gates Records
2014


Temes

1. Defiant 05:18
2. Under Your Silent Shadow 04:10
3. The Distance in the Sand 05:03
4. An Old Brief Letter 04:26
5. In Your Blackened Arms 03:59
6. Doomsday Particle 01:24
7. Sink into Oblivion 03:37
8. Redemption Throught Scars 04:04
9. Loneliness and Mournful Lights 03:51
10. At the Immense Shore 04:13
11. Where the Ocean Lies 04:04
12. Nunca Volverás 04:29

Formació

Veu: Jordi Lebrón
Guitarra: Julio Madueño
Baix: Josep Villacampa
Batería: Angel Madueño

Crítica

A Tempered Heart tornen amb el seu segon àlbum d'estudi titulat Loneliness And Mournful Lights en el qual es fa notable una evolució tant en el so com en la composició musical. A Loneliness And Mournful Lights segueix l'estela del seu anterior àlbum encara que en aquesta ocasió A Tempered Heart adquireix una maduresa absoluta on es fa evident un enorme progrés amb aquest valuós treball.

No deixen d'estar presents les reminiscències de grups com poden ser Paradise Lost, Katatonia o Anathema. No obstant això A Tempered Heart té la seva pròpia identitat. El seu carisma personal i la seva pròpia pràctica musical característica.

Centrant-nos més en aquest àlbum trobem una qualitat musical superior al que els components de la banda ens tenien acostumats amb els seus anteriors treballs. Es fan més presents les seqüències electròniques predominant amb un so més contundent i sobretot molts passatges ambientals. Tot el que fa a la gravació i producció de l'àlbum a càrrec de Ruk Nebur (Killus) i la banda és simplement, excel · lent.

Quant a l'estructures dels temes hi ha molta varietat al llarg de l'albúm. A mesura que transcorre tema després tema segueix sent una delícia per la seva diversitat i toc fresc que desborda.

Guitarres que van des del riff més contundent fins als puntejats i arpegis més melosos. Creant així un clímax metàl · lic / melancòlic que atrapa la primera. Sense descuidar l'important paper de la bateria i el baix que donen la base profunda a les cançons d'A Tempered Heart.

En aquesta ocasió predominen més esquinçats i guturals a la veu, encara que en general aquesta es manté en un to melòdic gravi ideal que encaixa a la perfecció. Molt més intensa i forta que en el seu predecessor àlbum.

Cada tema que compon aquest Loneliness And Mournful Lights és un gran hit. Temes com poden ser Defiant, Distance In The Sand, In Your Blackened Arms, Sink Into Oblivion i el tema que dóna títol a l'àlbum.

A més inclouen una versió metàl · lica del tema Mai Tornaràs d'OBK que de desconèixer l'autor original passaria perfectament com un tema propi d'A Tempered Hart. Molt adaptada al seu estil.

A Loneliness And Mournful Lights és un gran treball de 12 temes que marca una pauta en la trajectòria de la banda convertint-los en un important col · lectiu estatal del gènere gothic metal.

Esperem poder gaudir dels seus temes en directe i compartir grans treballs com aquest àlbum amb A Tempered Heart en els dies vinents que segueixen.

Ahbyss
15/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.