SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Theory of Endless Dream - The Guardian of Dreams (2016)

Theory of Endless Dream - The Guardian of Dreams
Theory of Endless Dream logo
España

The Guardian of Dreams (EP)

Gothic Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. Death or Fantasy
2. The Guardian of Dreams
3. Legacy of Life
4. Left Behind

Formació

Guitarres: Oscar Comajuncosas
Guitarres: Uri
Baix: Ibito
Bateria: Víctor

Crítica

Se m'acumula la feina i no pot ser. Per això avui, tot i ser divendres anem a revisar un EP molt especial com és el debut de la banda barcelonina Theory of Endless Dream.

4 temes molt potents, amb unes guitarres agressives, de poderosa distorsió a càrrec d'Óscar i Uri. El treball ha estat gravat, mesclat, masteritzat i produït en els Amplifire Studio per Gerard Rigau i Carles Comas, membres de Blaze Out i podem evocar en el primer tema "Death of Fantasy" sons que ens recordarien a la banda original d'aquests, sobretot en la distorsió de les guitarres i el so de la bateria.
Es tracta d'un tema amb uns riffs enganxosos de metall més aviat clàssic però potent, amb veu clara femenina a càrrec de Lara, vocalista i frontwoman de la banda que té la missió de liderar aquest projecte en viu.
Corts i biaixos donen força a un tema que per presentar la banda és més que correcte!

En el tema que dóna nom a l'EP i segon tall d'aquesta presentació en societat, ens trobem un contrast vocal agressiu produït per la dolça veu de Lara, amb els guturals que ella mateixa esquinça amb una força i ràbia molt personal.
Una guitarra ofereix d'una banda una base sòlida i greu dotant d'una atmosfera barreja de malenconia i ràbia, mentre de fons, en forma de riff agut, l'altra guitarra li confereix un toc més profund.

La base rítmica formada pel baix de Ibito i la bateria de Víctor donen solidesa a la sonoritat del grup. "Legacy of Life" en aquest cas és un tercer tema molt més pla i directe amb unes fosques cinquenes, a sobre de les quals la veu de Lara, aquest cop més melòdica, protagonitza un altre fosc tema.

Finalitzen aquesta presentació amb un altre tema de tall més harcore inicialment, encara que mantenint el so, anomenat "Left Behind". El tall s'intensifica a mesura que avança fins a arribar al seu clímax final contrastant de nou veus guturals.

Artwork, força interessant del que s'han encarregat Lara i Óscar de la mateixa banda al costat de la cantant Clau Violeta, veu de la banda local Astray Valley.

Bona presentació de la banda, demostrant bones maneres i encara que potser haurien de cuidar una mica més les melodies vocals, es presenten com una interessant alternativa dins de l'escena catalana i que pot trepitjar fort.

Víc Salda
11/11/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.