SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Taken - Unchained (2019)

Taken - Unchained
Taken logo
España

Unchained

Progressive Power Metal
Autoproducido
2019


Temes

1. Worgen Slayer
2. Back to Zero
3. A Thunder in the Storm
4. The Land of the Rising Sun
5. A New Beginning
6. Muse
7. Sancho the Strong
8. My Inner Monster
9. The Clockmaker’s Curse
10. Rhylian
11. We Are

Formació

Veu: David Arredondo
Guitarres: Gauss
Guitarres: Iosu Núňez
Baix: DaniRocks
Bateria: Jon Huarte

Crítica

La banda de Power Metall Melòdic Taken sorgeixen a Pamplona l'any 2013 disposat a deixar patent la marca d'un so propi ple de tècnica i actitud. Una banda capaç de crear un Power metall melòdic ràpid, marcat pel so dels teclats, veritables protagonistes d'aquesta banda.

L'àlbum l'obre "Worgen Slayer" una cançó de Power Metall marcat per l'elegant virtuosisme d'aquesta banda. Per a aquesta cançó, la banda compta amb la participació estel·lar de Bay, vocalista de la banda Freedom Call, tota una col·laboració de luxe capaç d'aportar major proporció a un disc que ja de per si té molt a mostrar. El segueix Back to Zero, i amb ella el so de l'Metall Simfònic adquireix major proporció. Els teclats absorbeixen el so de tot un tema que coqueteja amb el Metall Progressiu de manera superba. Del millor del disc.

El tercer tall del disc es titula "A Thunder in the Storm". El so de l'Rock Progressiu segueix patent en aquest tall, on les tornades enganxoses queden patents des de la primera escolta. El so de les guitarres adquireix molta personalitat, creant un mur de so propi. "The Land of the Rising Sun" és el quart tema d'aquest àlbum. Una cançó amb un riff de guitarra intens i enèrgic, capaç de crear estructures complexes amb uns teclats sublims, marcats per la tècnica i la imaginació. Un altre gran moment d'aquest disc. La cinquena cançó d'aquest disc es titula "A New Beginning", moment on una vegada més, el millor de l'Power Metall melòdic surt a la llum, a través d'un tall que ens recorda a bandes com Stratovarius.

Amb "Muse" vam arribar a un interludi marcat pel Metall Simfònic de dos minuts i mig de durada, que ens acompanya fins a "Sancho the Strong", el setè tema d'aquest àlbum. Una Power Ballad d'influències de l'Folk Metall. Un tema interessant, però que no ofereix res de nou en el disc. El segueix "My Inner Monster", moment on la banda treu a la llum les influències de l'Groove Metall, on els teclats mostren una versatilitat marcada per la creativitat. Un tall on les influències de l'Metall Progressiu es palpen a través de les estructures complexes que caracteritzen aquesta cançó.

A "The Clockmaker 's Cursi" participa Ryoji Shinomoto, vocalista i guitarrista de Gyze banda japonesa de Death Metal melòdic. Un tema complex marcat per les influències de l'metall progressiu. Les guitarres adquireixen més protagonisme al llarg d'una cançó imprescindible en aquest disc. A "Rhylian", la banda ens presenta un tema senzill, però d'estructura enganxosa. Tancant el disc escoltem "We Are", cançó en la qual participa Iker Piedrafita una cançó que navega entre el rock progressiu construint un tema enganxós i dinàmic.

Taken ens presenta amb Unchained un disc coherent de Power melòdic amb gran projecció internacional, cosa que es fa evident en les col·laboracions que escoltem al llarg d'aquest treball. Un disc molt recomanable d'una banda que promet seguir donant que parlar.

ZorroLoko
20/11/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.