SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kalidia - The Frozen Throne (2018)

Kalidia - The Frozen Throne
Kalidia logo
Italia

The Frozen Throne

Power Metal
Inner Wound Recordings
2018


Temes

1. Frozen Throne
2. Circe's Spell
3. Black Sails
4. Orpheus
5. To The Darkness I Belong
6. Myth Of Masada
7. Midnight's Chant
8. Go Beyond
9. Amethyst
10. Lotus
11. Queen Of The Forsaken

Formació

Veus: Nicoletta Rosellini
Guitarres: Federico Paolini
Baix: Roberto Donati
Bateria: Dario Gozzi

Crítica

Ja tinc a les mans el primer disc d'aquesta banda italiana per Inner Wound Recordings que sortirà el 23 de novembre. En l'actualitat ells són: Nicoletta Rosellini (veus), Federico Paolini (guitarres), Roberto Donati (baix) i Dario Gozzi a la bateria.

Després d'una cridanera portada s'amaguen onze temes, que com és habitual en la meva manera d'escriure, desgrano per a tots vosaltres en les següents línies.

Obren foc amb el tema títol "Frozen Throne" que comença amb unes boniques harmonies de guitarra a les que de seguida s'afegeixen la resta dels instruments. Incloent un teclat molt al Stratovarius, que donen color i profunditat a un tema ràpid i ple de melodia molt en l'ona dels anteriorment esmentats, i on la càlida i plena de matisos veu de Nicoletta té molt a dir, sobretot en seva tornada, que és realment enganxós i que compta amb unes cures cors en el seu background. Destacar també un gran sol que contribueix a consolidar un magnífic inici del plàstic.

"Circe 's Spell" té uns teclats arabescos en el seu inici, que es fonen amb la potent base rítmica per donar-nos una cançó de metall melòdic en tota la seva extensió, i que compta amb una part central brillant, lluminosa, i plena de sentiment. M'encanta la veu de Rosellini atès que li dóna una gran dimensió a la música d'aquesta gent, i sap molt bé manejar els tons, com els aguts que puc escoltar en el seu anteriorment esmentat tornada. Tremendament comercial en el bon sentit de la paraula i amb un altre sol realment bo.

Segueixo l'escolta amb "Black Sails" que té un aire hímnic i bombástico, gràcies als seus teclats / guitarres de la seva melodia principal que es fonen amb una altra part central realment inspirada i de segur que serà corejada pels seus seguidors en els futurs concerts d'aquesta gent. M'està agradant molt la nova proposta d'aquesta banda.

"Orpheus" és una composició amb un inici una mica més pausat, però que posteriorment s'accelera bastant, recolzant-se en els teclats i en unes incisives guitarres elèctriques que són la base perfecta per a una tornada addictiu i amb una enganxada brutal, sense oblidar un altre només per emmarcar, donant com a resultat un tall ple del millor power / metall melòdic.

La següent que sona en els meus cascos es titula "To The Darkness I Belong" i és més folk gràcies en part als violins que podem escoltar en la seva melodia principal, que es fonen amb una base rítmica dinàmica i que acompanya a la perfecció a la bonica veu de la seva frontwoman. Estic gratament sorprès per les tornades que estic podent escoltar, atès que tots aconsegueixen quedar-se a la primera al cap, i això és una cosa realment complicat d'aconseguir.

"Myth Of Masada" torna a tenir uns tons orientals en la seva melodia inicial, per al segon entrar amb força les guitarres rítmiques que ens porten davant una part central majestuosa i que em recorda bastant als SERENITY, destacant la col·laboració en la veu de David Bassin, quedant molt bé el contrast entre les dues veus i donant-nos com a resultat un altre bon tema de metall simfònic.

"Midnight 's Chant" és la preciosa power ballad del disc, m'encanta l'acompanyament del piano i l'orquestració per a una peça plena de sentiment i que torna a destacar per una tornada amb un feeling terrible, de la mateixa manera que un sol curt, però realment efectiu , arribant a culminar una cançó de poca durada, però molt intensa.

Pel que fa a "Go Beyond" segueix per la senda del metall simfònic. Amb una gran fusió de les seves potents guitarres amb l'orquestració, que dota de màgia i grandiositat a una composició en la qual torna a destacar la gran veu de Nicoletta, arribant al seu punt àlgid en la seva part central, plena de cors i molt addictiva, de la mateixa manera que la seva part instrumental on destaca un altre fantàstic sol i van .......

"Amethyst" té una estructura powermetalera a sac, amb unes encavalcants guitarres que són recolzades en el seu background pels teclats, i que serveixen de matalàs per a una part central que com tot l'escoltat destaca en gran manera, atès el addictiva que és, i on uns cridaners cors dominen la funció. Gran tema, com tots els altres que componen aquest sorprenent i realment inspirat "The Frozen Throne".

"Lotus" segueix comptant amb unes enganxoses guitarres que acompanyen i donen suport a una base rítmica realment aconseguida. Igual que una vegada més i ja en van ... ..tengo destacar la seva part central, plena de bon gust i que pot funcionar molt bé en directe. La zona instrumental és alguna cosa més prog a la base, tot i que el sol és realment tècnic i té un gran feeling.

Ja per tancar amb brillantor aquest excel·lent rodó, podem escoltar "Queen Of The Forsaken" en què un baix ens dona la benvinguda per posteriorment anar incorporant els altres instruments per conformar un altre clar exemple de power / metall melòdic / simfònic realment potent i enganxós. Incloent lògicament una part central que no et podràs treure del cap, i que acaba resultant ser una de les moltes joies amb què compta aquest opus.

Després tot el comentat poc més puc afegir. Si t'agrada el power / metall simfònic ple de tornades enganxoses, cuidades parts orquestrals, i unes grans melodies / solos de guitarra, no ho deixis passar. Sens dubte una de les grans sorpreses d'aquest any.

Bruno Molina
17/10/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.