SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Frozen Crown - Call of the North (2023)

Frozen Crown - Call of the North
Frozen Crown logo
Italia

Call of the North

Power Metal
Scarlet Records
2023


Temes

1. Call of the North 06:24
2. Fire in the Sky 05:09
3. Black Heart 04:21
4. Victorious 05:07
5. In a Moment 05:55
6. Legion 04:27
7. Until the End 04:09
8. Now or Never 05:56
9. One for All 04:55
10. Far Away 07:11

Formació

Veus: Giada "Jade" Etro
Guitarra: Federico Mondelli
Guitarra: Fabiola Bellomo
Baix: Francesco Zof
Bateria: Niso Tomasini

Crítica

Frozen Crown ha editat aquest any el seu quart treball d'estudi, Call Of The North sota el segell Scarlet Records que ja de per si és un bon indicatiu de l'estil que gasten aquests italians no sigui que per a algun Frozen Crown sigui una cosa nova i es pensi que és la nova pel·li de Disney...

Power Metal en vena és el que fan Frozen Crown des dels seus inicis allà el 2017. Tot i ser italians no s'han deixat portar únicament per un power ràpid i melòdic marca del país que va portar l'estil a un nivell més alt. Des del primer disc, The Fallen King, ja ens van deixar clar que les guitarres tindrien una petjada molt molt forta en el seu so, molt treballades i melòdiques sobre una aclaparadora base rítmica amb la veu de Giada Etro, que sigui dit de passada, cada dia té una potència vocal més envejable.

Però no és simplement això, sinó que a més el so ve amb molta influència death melòdic, que malgrat que aquest plàstic no hi hagi veus guturals, aquesta influència segueix més viva que mai.

I és que Call Of The North és sens dubte el millor treball de Frozen Crown. Un disc que no té palla ni fissures, gairebé perfecte d?inici a fi. I és que Call Of The North hauria d'obrir les portes a tots aquells seguidors del Power Metall que encara no hagin tingut l'oportunitat d'accedir a la banda.

El plàstic arrenca amb una trallada de gran calat, el tema que tota banda voldria haver de donar títol al disc, Call Of The North. Èpic, elèctric, potent... ferotge... jo que sé, una òstia neta a tota la cara de la qual no despertes en tot el disc i que no deixes de corejar.

"Fire In The Sky" no afluixa, segueixen les guitarres a tot drap recolzades per una base rítmica desbocada que et porta a una tornada més calmada però que vessa èpica. "Black Heart" ens capbussa a la foscor, un tall més contundent baixant una mica les pulsacions però amb uns cors que no esperes venint dels primers talls, un molt bon contrapunt.

I arribem a un altre dels meus temes preferits del disc, "Victorius" amb un inici lent ens enganya en el que després acaba sent una gardela veloç i melòdica sense pietat! "In A Moment" i "Legion" són dos talls power que ens porten a "Until The End", un altre dels grans temes del disc, melòdic i potent!

"Now Or Never" és un mig temps accelerat i molt enganxós on les guitarres cobren una rellevància per moments més que interessant i que obre la recta final del disc. "Once For All" és potser el tema que més surt de l'esquema d'aquest disc, un mig temps molt contundent i èpic.

Per tancar el disc tenim un tema llarg, Far Away de més de set minuts, una de les petites joies d'aquest disc, molt variat, amb múltiples canvis de ritmes, on es vénen a dalt amb detalls tècnics que converteixes aquest tall en un altre dels meus favorits.

En definitiva, un pas més per a aquesta banda que ha tret un disc que frega la perfecció en el sentit que conté tot el que volem trobar en un disc de power modern. Així que no queda altra que fer-se amb ell i escoltar-ho i gaudir de Call Of The North.

Sergi Arise "Hell"
21/09/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.