SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Grimgotts - Lions of the Sea (2017)

Grimgotts - Lions of the Sea
Grimgotts logo
Reino Unido

Lions of the Sea

Symphonic Power Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Lions of the Sea 05:08
2. Golden Shores 05:11
3. Shanghai 04:08
4. Morning Blues 04:11
5. Find Your Way 04:39
6. The Gallows 02:48
7. Jonah 02:54
8. The Sad King 03:13
9. Calm Before the Storm 05:06
10. The Bright Lights 04:15

Formació

Vocus: Andy Barton
Guitarra: David Hills
Baix: James Taylor
Teclats: Fabio Garau
Bateria: Lord Fleshtomb Weeping Weasley

Crítica

En aquesta ocasió vinc amb un disc al que li he donat desenes i desenes d'escoltes i en cadascuna d'elles m'ha enganxat més i més sent conscient que no es tracta d'un disc de power quotidià, almenys en les primeres escoltes.

Grimgotts són una banda del Regne Unit formada en 2015 i després d'editar diversos EP el passat octubre de 2017 van editar el seu primer disc Lions Of The Sea. Disc ambientat en el món pirata, tot un clàssic. Sorprèn el canvi ja que en els seus primers EP 's abordaven temes més fantàstics com el món de Harry Potter, aquest canvi d'aires per a un servidor ha estat per a millor.

Què s'amaga darrere de Grimgotts? Un power metal èpic de tall melòdic, però no es tracta del típic power veloç-mata-dracs ni si ens centrem en la temàtica del tipus de Running Wild o Alestorm, és un metall molt enganxós amb ritmes pesats. El seu major atractiu són les línies vocals, guitarres, molt netes però amb riffs molt enganxosos i uns teclats èpics.

Es tracta d'una obra conceptual han jugat a una aposta guanyadora que podem veure en molts musicals, treballar un grapat de bones melodies i treure'ls suc al llarg del disc i això, l'han brodat. Tant és així de ser un disc al que tot just vaig prestar atenció a les primeres escoltes que em van sortir aleatòriament per Youtube ha passat a ser una d'aquestes bandes que vull veure com evolucionen en futurs discos.

Temes com "Lions Of The Sea", mig temps melòdic on ja apareixen les melodies que els van a servir d'esquer per portar-te de pista en pista com si tot el disc no deixés de ser el mateix tema enfocat d'una forma diferent. "Golden Shoes" o "Xangai" amb unes línies vocals molt treballades que no trigues a cantar, el plat fort sens dubte d'aquesta banda i en Abos amb un toc folk.

Dos temes que no han de deixar d'esmentar són la veloç i power metalera, aquesta si és veloç, "Find Your Way" i "Calm Before The Storm", tema amb el qual vaig descobrir a la banda i que segueixo sense poder deixar d'escoltar . Èpic, contundent i melòdic ...

Un disc que va de menys a més en cada escolta i que al final fa forat i deixa empremta. Un treball que ha de reafirmar-se amb una continuïtat de la banda en futurs discos, però que apunta molt bones maneres.

Sergi Arise "Hell"
04/04/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.