SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Darkblazers - Revolution Has Begun (2012)

Darkblazers - Revolution Has Begun
Darkblazers logo
España

Revolution Has Begun (EP)

Progressive Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Stargazer
2. All Memories are Gone
3. Endangered Species
4. Polar Princess
5. Angelcider
6. Revolution has Begun

Formació

Veus: Cesar Yepes
Guitarra: Angel Fernandez
Guitarra: Miguel Canovas
Baix: Victor Yuri
Teclats: Andres Ruiz
Bateria: David Ayala

Crítica

En aquesta ocasió vaig a deixar de buscar bandes poc conegudes de llocs llunyans. Situaré el meu objectiu en una banda de Madrid que porto algun temps escoltant però que per algun fosc i desconegut motiu no m'havia detingut ressenyar.

La banda en qüestió és Darkblazers que en el passat 2012 van editar el seu primer treball d'estudi, un EP sota el títol de Revolution Has Begun. No se si es pot classificar o no aquest treball com una revolució en el panorama musical nacional, el seny em diu que no, però està clar que és una banda que aporta una alenada d'aire fresc, com alguna altra, que no se suma a l' carro de la típica banda de metal, un sector una mica massificat.

Revolution Has Begun s'ha gravat als Dante Estudis d'Israel Ramos de Amadeüs, que col • labora en el tema "Angelcider" que té uns detalls molt Happys.

En començar a escoltar aquest EP, com vaig dir abans, la sensació de frescor envaeix les orelles. Per res segueixen els cànons clàssics del heavy metal. Es pot dir que van una mica al seu aire, pel que fa a l'estil. Tot serveix si ha de sumar compositivament.

És un metall modern, amb riffs treballats tècnicament i sobretot amb una melodia molt estudiada per entabanar les orelles de l'oient. Uns puntejos i riffs que baixos les veus de César segueixen dibuixant melodies. Aquesta tot molt estudiat, canvis per tot arreu, pauses, canvis de ritme ... baix i bateria que no es queden al marge del que elaborat de la composició. I amb detalls happy que m'encanten.

Tinc una visió una mica absurda i il • lusa ... la confessaré. Darkblazers i Perfect Smile han compartit en el passat, local d'assaig, de manera que havia d'haver un ambient de happy progresivismo en l'aire que va irradiar a ambdues bandes marcant a cadascuna de manera singular. Paranoies d'un servidor.

Abans d'acabar destacaré alguns dels talls d'aquest Revolution Has Begun.

"Stargazer", tema que obre l'Ep, és un tema en què a cada moment sents que hi haurà pauses que no arriben a produir-se, és una sensació molt personal, val, però d'això tracta la música, de generar emocions. I aquest tema et manté tens i expectant. Lògicament no em refereixo al canvi de ritme de la segona part del tema. Melodia, contundència continguda, tènica ... emoció.

"All memories Are Gone" tema molt power amb detalls progressius. "Endangered Species" és un dels meus temes preferits, ràbia i energia continguda, molt melòdica, plena de detalls addictius i una línia vocal que m'enganxa.

Més enganxosa i potser una mica més comercial és "Polar Princess", que segur serà el tema que més respongui en directe per la seva tornada. Finalment esmentaré el tema que tanca el disc i que dóna nom al Ep, un tall més complex i progressiu.

En general estem davant d'un molt bon treball de Darkblazers. Un disc que potser no resulti del grat d'un oient clàssic ni d'un purista del heavy metal, però que hauria agradar a tot amant del metall ric en detalls i línies progressives.

L'únic "pero" ho reservo per al so de les guitarres que si bé, han quedat molt nítides i definides, potser els trobi a faltar una mica més de cos i força. Igual que a les veus, que no sabria definir-ho ... però crec que alguna cosa els falta. En tot cas, és un Ep de presentació de Darkblazers, no és un llarga durada, s'ha d'entendre aquest aspecte. En cap aquests detalls no enfosqueixen el resultat final de Revolution Has Begun. Esperarem al disc a veure amb què ens sorprenen. Totalment recomanat.

Sergi Arise "Hell"
11/06/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.