SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Psideralica - Neophobia? (2010)

Psideralica - Neophobia?
Psideralica logo
España

Neophobia?

Industrial / Gothic Metal
Team 33 / Electric Chair Music
2010


Temes

1. Fight 3:40
2. My Toy 3:33
3. Get Out Of My Life 4:04
4. Clone 4:23
5. Oceans Of Time 3:46
6. Tonight 3:20
7. Disturbing Dreams 3:52
8. Little Wings 3:41
9. Music Box 3:42
10. Your Enemy's Best Friend 4:26
11. Superblind 4:00

Formació

Veus: Lady Marian
Guitarra i samplers: Kernel
Teclats i samplers: LS
Bateria: Nak

Crítica

Amb el pas del temps Psideralica s'està convertint poc a poc en una banda delicatessen al nostre país. Des de la seva anterior àlbum 'Engel Der Nacht' tornen a la càrrega després de diversos canvis embolicant-nos en un climax metàl · lic industrial de tints rock i pop.

Neophobia? està tenint molt bona resposta pels mitjans de comunicació ja que el caràcter emprat en aquest àlbum per a l'accessibilitat a les radiofórmules i un públic divers fa que ho permeti. No només per aquest matís. Doncs Neophobia? és en si un elaborat treball original ple d'aire fresc.

Diversos patrocinis així com aparicions de les seves cançons en diverses sèries de TV els ha obert moltes portes cap a una excel · lent promoció. Tot el que engloba la producció de l'àlbum va a càrrec de Toni Kernel, guitarrista i fundador de la banda en què dins de l'univers Psideralica ens rendeix reminiscències de bandes com poden ser Nine Inch Nails, Ministry, Rammstein i fins i tot Madonna.

Centrant-nos una mica més en Neophobia? percebem des del primer tema el predomini de matisos electrònics i atmosfèrics.

'Fight' inicia aquest àlbum Neophobia? seguit de 'My Toy' primer single i cançó que va donar a rodar un videoclip. Temes accessibles, directes, carregats de molta frescor i molts tints pop. Harmonitzats a la perfecció amb la sensual veu de Lady Marian.

També podem trobar diverses influències tecno-pop dels 80 com pot ser el tema 'Tonight' apta per als Dark Clubs. No obstant això no tenen una base una mica més pesada i plena com algunes reminiscències de bandes esmentades. Però com venia dient d'antany no hi ha dubte que l'àlbum es mostra a l'accessibilitat del mercat tant nacional com internacional en el que l'estil musical practicat es refereix.

La fórmula els està donant molt èxit en l'actualitat. 'Superblind' és el tema que tanca el disc, amb una atmosfera cibernètica com a final.

Destacar també l'acurada imatge d'estètica dark que envolta a la banda.

Al seu pas per diferents actuacions internacionals i nacionals com pot ser el passat Costa de Foc a Benicàssim han anat deixant bona estela del fruit que han aconseguit amb el seu excel · lent treball.

Neophobia? és una proposta diferent i curiosa dins de l'escena. Bé per això, com interessant nova tendència, és merecible prestar atenció.

Ahbyss
16/08/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.