SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Barrena + Brote + Ars Nova Bóveda (Barcelona)

Satarial Gong Galaxy Club (Oviedo)

Cain's Dinasty + Delenda Est + Khëlleden Marearock (Alicante)

Treat + Hardline + Tyketto + The Night Flight Orchestra + Perfect Plan + Jaded Heart + Hackars Palacio de Congresos y Exposiciones (León)

Medictum + Tassma . (Málaga)

Nurcry + Judas Resurrection Siroco (Madrid)

We Rock (Tributo a Dio) In-geni (Calella)

Bridge to Nowhere Krater (Puertollano)

Riot V + Azrael Wolf (Barcelona)

Riot V + Azrael Wolf (Barcelona)

Gamma Ray Santana 27 (Bilbao)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) + Trasmoth Utopía (Zaragoza)

Avalanch + Nurcry Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Groza + Erzsébet Silikona (Madrid)

SideQuest - The Story of No One (Part 1) (2022)

SideQuest - The Story of No One (Part 1)
SideQuest logo
España

The Story of No One (Part 1)

Symphonic Metal
Autoproducido
2022


Temes

1. Birth
2. Around the Sun
3. How will I die
4. Stargazer
5. Predator
6. Forth the past
7. Christmas Carol
8. Bolivian Fields

Formació

Guitarras, veu: Guillermo Riesgo
Guitarras: Darío Peña
Baix: Fede Agudo
Veu: Grace Taylor
Veu a Around the Sun: Ana Rochas

Crítica

The Story of No One (Part 1) és l'obra prima de SideQuest, la banda de Guillem Risc, el que va ser guitarra de la banda madrilenya Wereworld ens presenta tota una proposta d'autèntic Power-Symphonic Metal, juntament amb alguns dels millors músics del gènere. Una aposta arriscada en què el músic pretén posar en valor tota una aventura creativa a través del metall simfònic gràcies al seu gran nivell compositiu.

El disc ho obre “Birth”, i ja des del primer tall veiem que això va de debò. Més de 10 minuts d'autèntica passió posada al servei del Power Metall i del Metall Simfònic. Una veu qualitat ens acompanya durant aquesta aventura que beu de les millors influències possibles. Una cançó perfecta, d'equilibri gairebé tàctic on les textures ens mostren una cançó de qualitat compositiva elevada. Cors enganxosos i tornades enèrgiques. Una base rítmica d?infart i milers de detalls. Canvis de tempo i estructura que et fan recordar el millor del Power Metall Europeu de la dècada dels 90. És inevitable pensar en bandes com Stratovarius o Blind Guardian en escoltar aquest tema. Excel·lent. El segueix “Around the Sun”. Una cançó de so més dens i pesat que l'escoltat a l'anterior cançó. D'estrofes àgils i dinàmiques, la veu de Ana Rochas es presenta dolça i harmònica, contrastant amb la de Guillermo Riesgo al llarg del joc de veus que ens recorda bandes com Nighthwish. Una cançó breu però molt intensa i enèrgica.

El tercer tall de l'àlbum es titula How will I die. Com no podia ser altrament, és el moment d'escoltar un tema més pausat que els anteriors. Una cançó de producció superba ens presenta els millors cors de tot el disc. Una cançó molt intensa on es nota la passió i la tècnica dels músics participants en aquest projecte. El segueix Stargazer, una cançó molt tranquil·la i pausada capaç de crear una atmosfera addictiva capaç d'embaucar-te en aquest univers de Metall Simfònic de gran qualitat. Una cançó on els cors i les harmonies vocals en són els grans protagonistes. Un treball harmònic excel·lent de tints gairebé operístics. Tot i que difereix en gran mesura en tot el que hem escoltat fins ara, sens dubte és un dels talls més complexos de tot el disc.

Amb “Predator” la banda de Guillermo Riesgo prem l'accelerador. De nou la banda ens mostra la capacitat que tenen per moure's entre el Power Metall de gran octanatge i el Metall Simfònic. Del millor del disc. El segueix “Forth the past” on la intensitat s'incrementa considerablement. Un dels temes més curts d'aquest disc, però amb el so més cru de tota aquesta feina.

A “Christmas Carol” escoltem durant els primers segons una melodies nadalenca i divertida. Una cançó que a poc a poc es va construint en una balada marcada per les melodies enganxoses. Tancant aquest àlbum escoltem “Bolivian Fields”, el tema indicat per tancar un àlbum d'aquesta intensitat. Una cançó de Power Metal plena d'energia i velocitat. Una cançó que bé podria formar part de la intensa discografia de bandes com Avantasia. El colofó ​​perfecte per a aquest treball.

Guillem Risc i SideQuest, ens porta amb The Story of No One (Part 1) una veritable oportunitat per als seguidors del Power Metall i del Metall simfònic de la millor qualitat. Un disc honest i directe, ple de textura i de matisos. Sincerament, ha estat una sorpresa sorpresa trobar-me amb un disc d'aquest nivell, ha estat un veritable descobriment. Una banda descolta obligada. Del millor que he sentit durant aquest 2022.

ZorroLoko
22/07/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.