SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Embellish - A Thousand Lightyears From You (2018)

Embellish - A Thousand Lightyears From You
Embellish logo
España

A Thousand Lightyears From You

Gothic Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. From Inside
2. It’s Too Late
3. A Thousand Lightyears From You
4. Disappear
5. Let’s Burn The Night
6. Into The Shadows
7. I’ll Be Waiting
8. Nothing You Can Do
9. Beautiful

Formació

Veu: David Gohe
Guitarra: Miky Diablo
Baix: Ernesto Castilla
Guitarra: Marcos Martin
Bateria: Samuel Lozano

Crítica

Embellish no són nous en això. Des de l'any 2004 aquesta banda ve editant el seu particular Gothic Metall a través d'un EP i dos discos. Seguidors del deixant musical que van deixar grans bandes com HIM o Paradise Lost, ara ens presenten A Thousand Lightyears From You, un àlbum carregat d'identitat, capaç de reflectir el moment que la banda està vivint actualment. Un àlbum marcat per la maduresa de les seves composicions i el bon gust per les harmonies.

L'àlbum l'obre "From Inside", amb una suau melodia de teclat capaç de crear l'atmosfera idònia perquè les guitarres deslliguin tota la seva energia. La combinació de l'electrònica a aquesta cançó li aporta la textura perfecta, acompanyada per una secció de cordes que acompanyen a la banda de manera excepcional. El segueix "It 's Too Late", on la banda segueix apostant per la secció orquestral que ja l'acompanyo en el tema anterior. Un tema molt melòdic i enèrgic on les guitarres rugeixen millor que mai.

 El tercer tall d'aquest àlbum, és l'encarregat de titular el disc. "A Thousand Lightyears From You" es caracteritza per la perfecta combinació de la música electrònica i el bon gust per les melodies vocals. Un de les grans potencialitats d'aquesta banda de Gothic Metall, sense cap dubte. Amb "Disappear", Embellish aposta per les textures càlides. Melodia que progressivament va adquirint major energia i esquinçament, com força de la natura, desembocant en una gran base rítmica i un sol de guitarra digne de menció.

Amb "Let 's Burn The Night" arribem al cinquè tall de l'àlbum. Moment en què l'aposta per les harmonies vocals és més que patent. Una atmosfera densa i profunda absorbeix l'oient a través d'una cançó de gran treball compositiu. Amb "Into The Shadows" les melodies càlides protagonitzen una cançó on les harmonies vocals experimenten amb diferents textures. Una cosa que tornarem a sentir en "I'll Be Waiting".

Ens acostem al final amb "Nothing You Can Do". Per aquest tall, les guitarres adquireixen un protagonisme especial endurint el seu so. L'àlbum el tanca "Beautiful". Un tema més melòdic que posa fi a un àlbum amb l'atmosfera gòtica que caracteritza a aquesta banda.

Embellish ens porta un bon treball de Gothic Metall, marcat per les atmosferes elaborades i les harmonies vocals cuidades. Un disc molt recomanable per als seguidors de bandes mítiques com To / Die / For, The Cult, o Moonspell.

ZorroLoko
28/01/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.