SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

A Hero for the World - Cinerock (2017)

A Hero for the World - Cinerock
A Hero for the World logo
Filipinas

Cinerock

Symphonic Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Main Theme ("Game of Thrones)
2. The World’s Greatest (“Ali”)
3. Go West
4. Beauty and the Beast ("Beauty and the Beast)
5. Glory of Love ("The Karate Kid, Pt. II")
6. We Are One (“The Lion King II: Simba’s Pride”)
7. Your Love (“Once Upon a Time in the West”)
8. The Macahans (Main Theme) (“How the West Was Won: 1977”)
9. Shadowland / King of Pride Rock (“The Lion King Musical”)
10. The Magnificent Seven
11. (Everything I Do) I Do It for You (“Robin Hood: Prince of Thieves”)
12. Bridge over Troubled Water
13. The Lion Sleeps Tonight
14. Somewhere In My Memory ("Home Alone")
15. Wind of Change
16. The Prayer (“Quest for Camelot”)
17. Beauty and the Beast (From "Beauty and the Beast")

Formació

Veu: Louie Ryan
Teclat, veu i guitarres: Jacob Kaasgaard

Crítica

Els filipins A Hero For The World ens porten un nou treball. Un àlbum de versions de temes clàssics del cinema sota el títol de Cinerock. Cançons que han fet seves, en major o menor mesura, a través del so Power Metall que els caracteritza. Un treball original que val la pena escoltar.

L'àlbum arrenca amb el tema principal de la sèrie Joc de Trons, un tema bastant fidel a la cançó original i que serveix més d'introducció èpica a un disc en el qual no trobarem res de nou, però que no obstant això és bastant divertit i original. El segueix "The World 's Greatest", extret de la banda sonora de la pel·lícula Alí. En aquesta ocasió sí que trobem el so original de la banda. Una bateria plena d'energia on predomina el doble bombo, unes guitarres afilades i uns cors enganxosos acompanyen a la veu de Louie Ryan en un tema molt enèrgic i dinàmic.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Go West". Un tema que s'allunya de la banda, i que realment, aporta molt poc al conjunt del disc. "Beauty and the Beast" és el quart tema del disc, la cançó principal de la pel·lícula de Disney La Bella i la Bèstia. En aquesta ocasió A Hero For The World executa la cançó de la pel·lícula d'animació en una versió rock bastant aconseguit.

"Glory of Love" és el tema extret de la segona part de Karate Kid, moment en el qual la banda s'allunya del Power Metall per acostar-se al AOR de manera superba. Una cançó plena de l'energia que malbarataven bandes com Survivor. Del millor de l'àlbum. El segueix "We Are One", un altre tema extret de la indústria Disney. A Hero For The World ens porta una cançó molt rítmica que intercala passatges moderats amb altres caracteritzats per una base rítmica desmesurada. Un tema amb molta energia.

"Your Love" pertany a la banda sonora de la pel·lícula "Once Upon a Time in the West". Un tema que comença de manera acústica, creant una atmosfera molt pausada i íntima. Un tema que baixa la intensitat de l'àlbum a través d'una melodia suau i que poc encaixa amb la resta de l'àlbum. El segueix el tema principal de la pel·lícula "How the West Was Won", titulat "The Macahans". Un tema instrumental de poc més de dos minuts de durada que seguint la línia del tema anterior, no aporta molt.

A "Shadowland / King of Pride Rock" extret de The Lion King Musical, la banda torna a trepitjar l'accelerador, construint un tema ple de dinamisme amb una harmonia vocal ben construïda i plena d'aguts que ens recorda que banda volíem escoltar. El segueix "The Magnificent Seven", una versió instrumental del clàssic tema que la banda ha sabut fer seu a través d'un doble bombo trasbalsat.

De nou, la banda ens ofereix una cançó pausada. La Power Ballad de l'àlbum ve de la mà de "(Everything I Do) I Do It for You", de la pel·lícula Robin Hood. Una cançó fàcilment recognoscible. En aquesta ocasió, la banda ha tornat a inclinar-se per l'AOR. A l'semblant passa amb "Bridge over Troubled Water".

A "The Lion Sleeps Tonight", la banda treu la seva faceta més divertida. Una cançó que tots recordem. Una cançó senzilla, enganxosa, però molt lluny del Heavy Metal que esperem d'aquesta banda. El segueix "Somewhere In My Memory", tema de la pel·lícula Només a Casa. Cançó plena de cors enganxosos i harmònics que contrasten amb la base rítmica de la cançó. Una versió ben aconseguida.

"Wind of Change", versió de la cançó de mateix títol dels germans Scorpions. Un tema que s'han portat cap al Power Metal de manera força respectable. A "The Prayer" la banda torna a mostrar-nos el seu bon fer amb el Power Metall tradicional. Una cançó de caràcter èpic, on els filipins creen textures a través de l'equilibri perfecte entre l'energia de la base rítmica i les harmonies vocals. L'àlbum el tanca "Beauty and the Beast", en aquesta ocasió a través d'una versió Power Metall que serveix de fermall per a aquest àlbum.

A Hero For The World ens porta en aquesta ocasió un àlbum experimental on la banda s'ha recreat fent versions de bandes sonores de pel·lícules impregnant de Power Metall amb major encert en unes que en altres. Un àlbum recomanable d'escoltar per la seva originalitat, però si el que vas buscant és Metall, ni et molestis.

ZorroLoko
12/12/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.