SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Beast in Black - Dark Connection (2022)

Beast in Black - Dark Connection
Beast in Black logo
Suecia

Dark Connection

Modern Melodic Metal
Nuclear Blast
2022


Temes

1. Blade Runner
2. Bella Donna
3. Highway To Mars
4. Hardcore
5. One Night In Tokyo
6. Moonlight Rendezvous
7. Revengeance Machine
8. Dark New World
9. To The Last Drop Of Blood
10. Broken Survivors
11. My Dystopia
12. Battle Hymn (MANOWAR Cover)
13. They Don’t Care About Us (versión de Michael Jackson)

Formació

Veu: Yannis Papadopoulos
Guitarres, teclados: Anton Kabanen
Guitarres: Kasperi Heikkinen
Baix: Máté Molnár
Bateria: Atte Palokangas

Crítica

És cert que la sortida del guitarrista Anton Kabanen va suposar un canvi important en el so de Battle Beast, sobre això s'ha escrit molt i divers. Tot i això, reconec que, per a mi, Beast In Black, la banda finlandesa de power metall melòdic suposa una bufa de frescor al gènere. Gaudeixo de cadascun dels seus discos, i de cadascun dels seus concerts amb gran entusiasme. La separació d'Anton Kabanen de Battle Beast per diferències creatives ha suposat la creació de dues grans bandes de metall de projecció internacional de gran qualitat que no va passar desapercebut per als amants del Power Metall. Una oportunitat, sens dubte per continuar reivindicant un gènere que, malgrat qui pesi, segueix més vigent que mai. Després del seu debut discogràfic, titulat Berseker, l'any 2017, treball amb què es va donar a conèixer al món el vocalista Yannis Papadopulos, la banda no ha parat de collir grans fruits. L'any 2019, els finlandesos publiquen From Hell with Love, treball amb el qual mantenen de manera notable la seva capacitat i qualitat compositiva. Dark Connection és el tercer àlbum d'estudi. Un àlbum en què la banda augmenta el risc de la seva proposta amb el seu particular Power Metal melòdic amb elements electrònics plens de ràbia, actitud i personalitat.

L'àlbum arrenca amb Blade Runner, un tema ràpid, ple d'energia amb unes guitarres esmolades on els sons de sintetitzador aporten frescor al tema. Hem de destacar la veu de Yannis Papadopulos, un vocalista impressionant, en perfecte estat de forma. Una cançó que, des de la primera escolta, enganxa de manera absoluta. Espectacular. El segueix Bella Donna, un tema de Hard Rock Melòdic ple d'actitud. Amb un so dinàmic i enganxós escoltem un tema sòlid marcat per grans harmonies vocals i una tornada d'infart.

El tercer tema de l'àlbum es titula Highway to Mars, cançó que reflecteix a la perfecció el so de Beast in Black. Els sintetitzadors i els teclats continuen sent el senyal d'identitat de la proposta musical. Beast in Black han demostrat, sense cap mena de complex, com es pot renovar el so del Power Metal sense que aquest perdi gens ni mica d'actitud ni energia. El segueix Hardcore, el quart tall d'aquest àlbum. Un tema amb una base rítmica impressionant dibuixa una melodia amb elements clars de la música disc combinat de manera perfectament equilibrada amb l'agressivitat d'unes guitarres salvatges. He de reconèixer que l'excel·lent producció que acompanya aquest àlbum és un dels signes de qualitat.

Amb One Night in Tokyo arribem al cinquè tall de l'àlbum i moment àlgid dels sintetitzadors, on, juntament amb les guitarres d'Anton Kabanen i Kasperi Heikkinen, es construeix una de les cançons més icòniques d'aquest disc. El solo de guitarra és digne de menció. El segueix «Moonlight Rendezvous» cançó que va servir a la banda finlandesa com a single de presentació del disc. Una cançó enganxosa, de tornada dinàmica i riffs de guitarra salvatges. Un cop més, la base rítmica demostra solidesa i tècnica per a una cançó de so futurista. Amb Revengeance Machine arribem al setè tall d'aquest disc, ens transporta a una atmosfera post apocalíptica on el doble bombo ens trepitja l'oïda a través d'una cançó de Power Metal de gran qualitat compositiva. A Dark New World, Beast in Black manté la seva actitud i energia amb unes guitarres fora de si i uns teclats d'infart.

A “To the Last Drop of Blood” la banda recupera el so Hard Rock que tan bé sap fer. Una cançó melòdica on Yannis Papadopulos demostra la seva capacitat com a vocalista. Una cançó de so tradicional, sense perdre completament el so de sintetitzadors que caracteritza la banda. Del millor de l'àlbum. El segueix Broken Survivors, on la intensitat sembla accelerar-se. Podem afirmar que aquest tall suposa l'instant del disc on cada un dels músics que formen Beast in Black es llueix com a músics. Una cançó coral, que aporta certa teatralitat al tema.

Amb My Dystopia arribem al final d'aquest disc. Beast in Black ens porta una cançó plena de melodia mostrant la versió més clàssica i elegant de la banda. Un tema de so èpic que ens recorda l'era daurada del Power Metall Europeu, sense que, per això, Beast in Black perdi part de la seva identitat, al contrari.

Com a regal, Beast in Black ens porten dos Bonus Track de gran qualitat, d'una banda, escoltem Battle Hymn cover de la llegendària banda nord-americana Manowar, un tema que Anton Kabanen ha sabut fer seu de manera supèrbia. D'altra banda, escoltem “They Don't Care About Us” una versió del tema de Michael Jackson. Un tema que no aporta gaire al disc, sincerament.

Beast in Black ens porta amb Dark Connection un disc innovador i fresc, de so intens i salvatge on el Heavy Metall tradicional, el Hard Rock i la música electrònica combinen a la perfecció amb el Power Metall. Un disc molt recomanable, d'escolta obligada.

ZorroLoko
09/03/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.