SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Civil War - Invaders (2022)

Civil War - Invaders
Civil War logo
Suecia

Invaders

Heavy Metal
Napalm Records
2022


Temes

1. Oblivion
2. Dead Man’s glory
3. Invaders
4. Heart of darkness
5. Andersonville
6. Carry on
7. Soldiers and kings
8. Warrior soul
9. Slaughterhouse 5
10. Battle of life
11. Custer’s last stand

Formació

Veu: Kelly Sundown Carpenter
Guitarra: Thobbe Englund
Teclats: Daniel Mÿhr
Baix: Petrus Granar
Bateria: Daniel Mullback

Crítica

Després de la publicació del seu darrer treball d'estudi The last full measure l'any 2016, els suecs Civil War, ens porten Invaders, el seu quart treball d'estudi que significa una evident evolució del so, a través d'una proposta molt més coherent, sòlida i madur. Amb un so clarament influenciat pel Power Metal més actual, els suecs ens porten un àlbum potent i enèrgic disposat a fer recobrar la fe al metall, si és que algú l'havia perdut.

L'àlbum l'obre Oblivion, gairebé sis minuts d'una melodia d'influències àrabs on les harmonies són el màxim exponent d'una cançó enèrgica i intensa, de base rítmica brutal i una orquestració d'infart. La banda ens mostra una cançó èpica, on la veu de Kelly Sundown Carpenter ens fa recordar els millors moments del gènere. El segueix “Dead Man's glory” on es manté, pel nostre gust, l'atmosfera èpica segon rere segon. Els teclats de Daniel Mÿhr són dignes de menció. Sens dubte és d'aquells temes que hipnotitzen, que et mantenen en suspens. Amb les influències del Folk Metal mitjançant aquest tema, els suecs fan una aposta arriscada però marcada per una producció d'alçada.

Invaders és el tercer tall d'aquest àlbum. Probablement la millor cançó de tota aquesta feina. La cançó homònima del disc aposta pel Power Metal Simfònic. Després d'una intro esquinçadora, Civil Wars ens mostra com es construeixen harmonies i cors ben enganxosos, cosa evident quan arribem a la tornada. Una d?aquelles cançons que no deixen un segon per agafar aire. Brutal. Amb “Heart of darkness” escoltem una cançó arriscada, de so cuidat i percussió tribal. L'orquestració ens transporta a un univers sonor propi, de gran intensitat que ens recorda bandes com Fairyland o Epica. El segueix “Andersonville”, per mi, el millor de tot el disc. Una obra d'art, un mig temps intens i enèrgic de Power Metal Simfònic que no deixarà ningú indiferent. Un tema molt cuidat, de tempo pausat i una orquestració de gran nivell. De nou, el treball als teclats mereix un reconeixement especial. El segueix Carry on, si, l'enèsima cançó de metall titulada Carry On. Amb un so modern que ens recorda Beast In Black, els suecs ens porten una cançó de Power Metal Melòdic intensa i enèrgica capaç d'animar-te el dia. Amb un so modern i similar a l'anterior, escoltem “Soldiers and kings”. Amb un so que marca una diferència amb la resta de l'escena del metall europeu, escoltem una cançó de tornades enganxoses i guitarres melòdiques que bé podrien aparèixer sota la marca Avantasia.

El vuitè tall de l'àlbum es titula “Warrior soul”, moment on els suecs deixen anar tot el seu arsenal sonor sense cap mena de restricció ni pudor. Una cançó desmesurada, intensa i energètica, on la veu de Sundown Carpenter es mostra poderosa. El segueix “Slaughterhouse 5” un mig temps amb un bon riff de guitarra i uns teclats plens de personalitat.

Apropant-nos al final d'aquest àlbum escoltem Battle of life, i amb ell tota l'actitud del Power Metall, velocitat, intensitat i unes harmonies d'infart. Custer's last stand tanquen aquest àlbum amb una clara aposta per les bases rítmiques crues i els riffs de guitarra afilats.

Civil War ens porta amb “Invaders” un àlbum de producció cuidada. Un disc de gran qualitat per ser escoltat una vegada i una altra. La nova onada de Power Metall europeu ens porta grans joies com aquest disc d'escolta obligada per als seguidors d'un gènere que sembla que viu una nova joventut.

ZorroLoko
01/06/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.