SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Pimeä Metsä - No Blood, No Glory (2016)

Pimeä Metsä - No Blood, No Glory
Pimeä Metsä logo
España

No Blood, No Glory

Folk / Viking Metal
WormHoleDeath Records
2016


Temes

1. Hávamál (Intro) 01:20
2. Viking's Creed 05:50
3. Thunder God 05:22
4. Nothing Can Stop Our Strike 05:55
5. Einherjer 05:37
6. Berserker 04:25
7. Grendel (Beowulf's chant I) 05:38
8. Call to Arms 05:18
9. Alba gu brath 02:07
10. Cry for Freedom 04:30

Formació

Veu, bodhram, arpa de boca: Ángel "Enkeli" Flores
Guitarra: David Chas
Guitarra: Hugo Pérez
Teclats: Miguel Morón
Baix: Juanto Viana
Bateria: Pablo S. Carmona

Crítica

Aquest cop vinc tinc entre les meves mans el segon treball d'una banda que si desconegués el seu origen, podria arribar a pensar que es tracta d'alguna formació nòrdica. Però en realitat provenen de les fredes terres de l'altiplà central de la península, anem del mateix Madrid.

Els porto seguint des que el 2010 llancessin si primera demo Beneath The Northern Light i el seu primer treball Legacy Of The Heathen North i ara és quan realment han de demostrar si les seves bones maneres han estat només un bon començament o si es tracta d'una gran banda, no en va han telonejat a bandes com Vikingore, Arkona o Suidakra entre d'altres.

Pimeä Metsä es caracteritzen per una barreja de viking, folk, death, heavy ... crida-com vulguis, però una horda de banyes s'han apoderat de la capital. Aquest estil és un dels que més bona salut gaudeix a la península. Hi ha moltes i bones bandes, entre elles, aquesta.

Des del primer tall, al marge de la intro, "Vikin s Creieu" el so de la banda sona imparable, potent, ràpid i directe embolicat en una èpica constant entre guturals i veus netes escapant de tota linealitat, habitual en bandes de l'estil.

Aconsegueixen un so propi barrejant riffs heavys predominant puntejos i melodies enganxoses, amb moments més death i foscos. És una de les claus perquè No Blood No Glory no sigui el típic disc folk death.

"Thunder God" combina guitarres molt melòdiques amb una base fosca, que frega per moments sons black, un tema molt contrastat i alhora molt folkie. Un altre dels tema més destacats és "Nothing Can Stop Our Strike" digne de bandes com Ensiferum i que promet ser una bomba en directe. Folk / Viking èpic ple de cors que pot fer venir baix un públic entregat.

Sense ànim de fer un track by track, el següent tema que vull ressaltar manté l'ordre, "Einherjer". Una altra pista 100% viking que arrenca amb unes guitarres tremendes. Per a mi el millor tall del disc de lluny. Té aquest punt màgic que sense ser el tema que segur més destaqui la majoria, per a mi aquests detalls de les sis cordes li donen un punt molt més atractiu. Un altre tema a destacar podria ser "Call To Arms" amb un aire més tranquil, però contraposant dues atmosferes, una més fosca i una altra melòdica.

Fa poc vaig llegir queixes sobre l'ús del qualificatiu nacional per definir a les bandes d'aquest país. Però és el que hi ha, el problema és que alguns potser el facin servir de forma despectiva. Però aquest és un cas més d'una banda que si ens diguessin que vénen de Noruega, més d'un estaria emocionat, però no, són de Madrid i no et defraudaran si els dónes una oportunitat. 100% recomanada l'escolta.

Sergi Arise "Hell"
04/04/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.