SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Fangorn - Where the Tales Live On (2012)

Fangorn - Where the Tales Live On
Fangorn
Fangorn logo
Rusia

Where the Tales Live On

Folk Metal
Sound Age Productions
2012


Temes

1. Everything's Just Begun 02:12
2. Stormbringer 04:43
3. Miles Away from Home 06:22
4. Siren's Island 06:37
5. The Road to Stonehenge 03:13
6. Swamp Feast 05:46
7. Smoldering Fire 02:01
8. Where the Tales Live On 05:13
9. "Troll's Hole" Inn 05:16
10. Sword of Discord (The First Sword) 05:40
11. Last Way 05:47
12. Bonus Track 04:30

Formació

Veus i guitarra: Vladimir Fedorov
Guitarra: Alexander Dunaev
Baix: Vladimir Pronin
Teclats: Vitaly Senchenko
Bateria: Ivan Kashirin

Crítica

Segon treball dels russos Fangorn, Where The Tales Lives On, després de la seva anterior disc Mysterious Land fa dos anys. Un grup que desconèixer per complet, i que demostra un cop més la quantitat de bandes emergents de provenen dels països de l'est d'Europa, gairebé sempre en estils que van des del folk fins al black més extrem.

Fangorn té el mateix punt a favor que en contra, la varietat. La varietat és una cosa que engrandeix a un grup, el fet d'evitar que un disc sigui massa lineal és un punt a favor gairebé sempre. L'únic problema de la varietat és separar arribar-se a separar massa del punt de partida, descol · locant a qui està escoltant el disc. I això arriba a produir-se al finalitzar l'audició. Si bé mai abandonen el folk, si que les pistes inicials i les finals arriben a ser gairebé massa distants.

El disc comença com bon disc folk death, amb la seva intro de rigor, dos minuts d'èpica per anar obrint boca, una intro amb cert sabor a Equilibrium, amb aquesta pinzellada exòtica pròpia dels teutons.

I d'Alemanya saltem a Finlàndia, el segon tall, Stormri ... dic .. Stormbringer comença com si d'un tema d'Ensiferum es tractés, pura energia i velocitat acompanyades d'uns teclats èpics. Un gran inici per Ehere The Tales Live On. I no es tracta d'un bon tema aïllat, el segon tall manté el nivell i fins i tot l'eleva, Miles Away From Home, baixant una mica la intensitat conté unes melodies de teclat que sense ser virtuoses s'enganxen a la primera escolta, un tema èpic amb veus guturals alternada amb netes, cosa habitual en Fangorn, cosa que s'agraeix i dóna molt joc en aquest estil, escapant de la linealitat vocal. Canvis de ritme, veus agressives agudes, gravis, netes ... un tema realment sorprenent per a una banda desconeguda. Més de sis minuts d'èpica que continuessin en Siren s Island, on reapareixerà aquest toc marca d'Equilibrium.

Ara tenim un alt en el camí per afrontar un tema més folky, més fiestero, aquí no hi ha lloc per a res extrem, un doble bombo ens recorda que estem davant d'una banda de metall, veus netes incorporant dones. I. .. seguim amb un altre canvi de timó, un tema més extrem, on els guturals tornen a portar el pes de les veus, un tema que ens pot recordar a Sbartby, amb aquest toc còmic extrem.

Tornem de nou a l'èpica amb el tall que dóna títol al disc i la seva petita intro Smoldering Fire, però per poc temps, ja que Troll s Hole Inn suposa un nou canvi en el so del disc. Un tema més folky i divertit, emulant el so d'una taverna, plena de comensals que gerres en mans es veuen arrossegats per les melodies de guitarres i teclats. Els ritmes eslaus fan la seva aparició, i és que ... ¡La cabra tira a la muntanya!

Tornem per última vegada a l'èpica dels primer talls en Sword Of Discord per tancar amb un tema més lent, digne d'una banda sonora, aquí és quan l'heroi mor i es decideix que destí agafa el metratge. Un tema curiós, que tanca el disc d'una manera que no ens esperaríem.

Amb un so millorable, però sense ser excessivament negatiu, Where The Tales Lives On, és un bon disc. Molt variat, gairebé excessivament amb algun tall que i descol · loquen sense semblar que es tracti de la mateixa banda. Un bon punt de partida per a aquesta jove banda que com tantes altres espera el seu lloc i la seva oportunitat.

Sergi Arise "Hell"
28/08/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.