SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Pugna Sinistra - Soundtrack Metal (2017)

Pugna Sinistra - Soundtrack Metal
Pugna Sinistra logo
España

Soundtrack Metal (EP)

Symphonic Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Sinistrack Overture 01:12
2. Project Jenova 05:11
3. Redrum 03:53
4. Re-infected 04:47
5. At the End of All 04:57

Formació

Vous: Mary Romero
Guitarra, teclados: Albert Palop
Baix: Gabriel
Bateria: Dario

Crítica

Des de Barcelona arriba el primer treball de Pugna Sinistra, formació de metall simfònic que acaben de publicar de forma independent sota el títol de Soundtrack Metall.

Sigui dit per endavant que el fet que un servidor faci una review d'un disc de metall simfònic és menys apropiat que donar-li un llumí a un piròman, però quan pel mig d'aquesta producció camina Javier Crosas, produeixen aquests efectes, que a un li dóna per capbussar-se en discos que no haguera prestat tanta atenció per tractar-se d'un estil que no està entre la meva llista de preferits i que per tant no domino tot just.

Després d'unes bones escoltes descobreixes que Pugna Sinistra no han intentao fer una banda més de metall simfònic, estil que com tants altres, amb la gran quantitat de bandes que hi ha actualment és complicat explorar nous horitzons. Malgrat això han intentat sortir-se dels tòpics i sonar més foscos i teatrals del que és habitual, no és res de nou, però el resultat sona molt atractiu. No és casualitat que la base rítmica de la banda provingui del death / black, concretament de Kautherion, Gabriel i Darío. Aquesta influència li dóna molta pegada i foscor que barrejada amb uns teclats de la mà del també guitarra Albert Palop aporten una atrmósfera teatral i fosca molt interessant. Ha estat justament aquest aporti el que m'ha cridat l'atenció de Soundtrack Metall i el que especialment m'ha agradat. La formació es completa amb Mary Romero, qui ja molts coneixem de la seva anterior banda, Silent Memories. Una formació amb sobrada experiència.

Per a aquest treball han tingut la participació de Javier Crosas (Degollador, ex-Drakum ex-Undertaker, ex-Morbid Flesh, ex-Hellsign) amb els guturals, un contrapunt que sense ell el disc, per a un servidor, perdria part d'aquesta foscor i teatralitat tan remarcada,

Aquest Soundtrack Metall ens porta quatre temes a més de la introducció de rigor, molt pel·liculera, preparant una escena de suspens aventurer digne de qualsevol pel·lícula que es preï. Dels temes, podem remarcar la dualitat entre la veu de Mary i Javier, que acompanya la base instrumental de "Project Jenova", foscor, dramatisme, lluminositat i melodia en contínua batalla. "Redrum" amb una marcada influència fosca i tocs molt atmosfèrics. Una mostra més de l'encert d'incloure en la formació a Darío i Gabriel que no han de ser uns mers espectadors en aquest tema.

"Re-infected" és potser el tall més accessible, més enganxós i que segueix amb la línia del disc d'aquesta dualitat teatral i fosca, és molt més habitual, i de nou .. uns teclats res recarregats i amb detalls que regates la perfecció en el arranjaments del tema. El Ep es tanca amb el tema més guitarrer, "At The End Of All" i que a un servidor més li agrada, suposo que per aquest mateix detall. Aquí els guturals i la veu de Mary s'enfrascan en un diàleg desequilibrat, però evidenciant aquest contrapunt que sempre dóna bon resultat.

Un primer treball al qual hauríem de donar una mica més de ressonància de la que fins ara ha tingut Pugna Sinistra. És un estil complex pel que fa a la seva sortida pels moments que travessa el metall underground / emergent, però no hem de deixar passar de llarg.

Sergi Arise "Hell"
20/11/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.