SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Patricia Tapia KHY - Irrompible (2011)

Patricia Tapia KHY - Irrompible
Patricia Tapia KHY logo
España

Irrompible

Gothic Metal / Rock
Warner Music
2011


Temes

1. Principio Sin Final 03:57
2. Vidas en Riunas 04:14
3. Entre Cristales 03:57
4. Sin Ti 04:06
5. En la Inmensidad 03:29
6. Te Has Rendido 04:06
7. Vendiendo la Fe 03:38
8. Cuando se Apaga la Luz 03:16
9. Mi Tumba Llora Sin Ti 04:33
10. Despertaré 03:09
11. Nada Que Ocultar 03:36
12. Acércarte 03:49

Formació

Veus: Patricia Tapia
Guitarra: Jaime De La Aldea Martin
Teclats: Juan Guadaño
Bateria: Oscar Pérez

Crítica

La formació encapçalada per Patricia Tapia costat de Juan Guadaño (teclista i cors), Jaume del Llogaret Martín (guitarra) i Oscar Pérez (bateria) presenta el seu segon àlbum "Irrompible" (2011). Allunyat del seu primer treball "Volver a creer" (2010), KHY ens presenta una nova fase de creació de la veu femenina dels Mago, molt més potent, ferotge i contundent però sense perdre la bellesa melòdica que caracteritza la veu de Patricia.

Una poderosa combinació metalera amb línies de rock clàssic i una forta presència del món electrònic de les tecles presenten "Principio sin final" en la qual Patricia demostra la vessant més contundent que ofereix la seva veu. "Vidas en ruinas", tema molt electronic-pop juntament unes guitarres contundents donen pas a "Entre cristales", tercer tema del nou treball de KHY "Irrompible" no presenta gran diferència amb el mostrat fins llavors per la banda encapçalada per Tapia. Un tema monòton, sense salts ni grans canvis tant en les línies instrumentals com en la vocal. Exquisida balada, "Sin ti" ens presenta un joc entre la veu formidable de Patricia, les línies de violí i un sol de guitarra a manera de pont molt tendre i sensible. Després d'aquest el tema perd gran part de l'emotivitat aconseguida fins llavors caient en la infinita borsa de balades destrossades. “En la inmensidad” seguida de “Te has rendido” segueixen sense despertar cap tipus d'interès, sí, una veu preciosa, poderosa, cridanera i única, però què més? KHY no pot ser només això! Sortosament el vuitè tema “Cuando se apague la luz” inclòs en l'últim recopilatori de balades dels Mago "Love & Oz" salva l'àlbum i per aquest ja val la pena esperar al següent treball de KHY. Una composició simplement perfecta, deliciosa, dolça i sincera. “Cuando se apague la luz” són tres minuts de bellesa i perfecció. "El meu tomba plora sense tu" dóna pas a "Despertaré" un tema potent, molt pop si però que enganxa i traslladen l'oient, per primera vegada en tot l'àlbum, a excepció de “Cuando se apague la luz”, KHY ens presenta un tema veritablement interessant. Els dos últims temes de "Irrompible", “Nada que ocultar” i “Acércate” creen dos unes atmosferes singulars a manera de intros però cap dels dos trenca amb la monotonia i la regularitat estilística mantinguda durant tot l'àlbum.

Ponderosidad vocal al mateix temps que bella i melòdica la de Patricia Tapia, però KHY, les bases melòdiques, els teclats, els ambients i els riffs de guitarra cauen en excés en el clàssic, massa ambigu, general. Aquesta manca d'innovació converteix "Irrompible" en un àlbum poc interessant que demana a crits un canvi a la banda, l'estil o la imatge que aquesta reflecteix.

Topillo
12/01/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.