SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Moonloop - Deeply From The Earth (2012)

Moonloop - Deeply From The Earth
Moonloop
Moonloop logo
España

Deeply From The Earth

Progressive / Death Metal
Listenable Records
2012


Temes

1. Awaking Spirals of Time
2. Beginning of the End
3. A Life Divided
4. Fading Faces
5. Strombus
6. Deceiving Time
7. Legacy of Fear
8. Wailing Road
9. Landscape
10. Atlantis Rising

Formació

Veus, guitarra i Teclats: Eric Baule
Guitarra: Juan José Martín
Baix: Vic Granell
Bateria: Raúl Payán

Crítica

Que des de França, de la mà de Listenable records m'hagi d'assabentar de l'existència d'Moonloop, que són de Barcelona, ​​ja em causa una sensació d'estupefacció i certa vergonya, com és possible que no ....?

A la nota de premsa Listenable els compara amb els Gojira i els inicis d'Opeth ... ¡Aquí queda això! Sota l'etiqueta de Death Metal Progressiu i aquesta comparació inicial el llistó ho posen molt alt. I és que al veure la paraula progressiu en una banda ja t'entren dubtes sobre si serà realment merescuda o és un intent donar una mica més de notorietat i si a sobre ja hi ha comparacions amb bandes com Opeth o Gojira ... el dubte es resumeixen en ¿qualitat o fantasmada?

Deeply From The Earth és un disc que costa d'entrar, personalment que no sóc un gran entusiasta del metall progressiu, és un disc que necessitava pair bé abans d'afrontar i poder assaborir bé, com si d'un bon vi es tractés.

Riffs tècnics, canvis de ritme constants, l'estil tampoc està ben definit, és death metall, veus guturals, riffs pesats i contundents, pesats, combinats amb acceleracions i brutalitats bastant extremes per moments així com saltant a mitjans temps més metaleros, fregant moments rockers ... no hi ha límits. Arribant a no saber que et trobaràs en el següent tall.

Si cal remarcar alguns temes, trobem temes agressius com Beginig Of The End, el tema mes death i lineal del disc, tot i que hauríem de posar algunes cometes a la paraula lineal. Strombus, Deceiving Time o Legacy Of Fear podrien ser els màxims exponents de progressivitat. Trobant canvis d'estil i ritme constants, recorrent a les veus netes ... per canviar per complet el tema, en una infinitat de canvis.

El disc va ser gravat i mesclat per Gorka Dresbaj a The Room Studios i masteritzat a Mastering Room AB a Suècia per Goran Finnberg.

Un disc que tècnicament i compositivament compleixen les expectatives inicials i ho fan àmpliament. Trobar bandes com Moonloop en el panorama nacional és realment gratificant. Deeply From The Eath no hauria de passar inadvertit per a tots aquells amants del Metall Progressiu.

Sergi Arise "Hell"
07/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.