SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sad Eyes - Viv0 (2018)

Sad Eyes - Viv0
Sad Eyes logo
España

Viv0

Death Metal
Necromance Records
2018


Temes

1. C0 04:51
2. SangVIS 04:54
3. RIgescVnt 05:04
4. AsphyxIa 04:22
5. TVrba 04:36
6. IctV 04:15
7. ElectrIcae 05:07
8. PharmacVm 05:22

Formació

Composició e instruments: Santi Gzlez

Crítica

Quart lliurament de Sad Eyes, projecte de la mà de Santi González, un de les pedres angulars del death metal nacional. El que havia de ser una trilogia amb "... And Another Week", "9H0B1A" i "Ad DICTI On" s'ha saldat amb un quart lliurament. És que quan alguna cosa sona i es fa bé, costa posar-li fre.

Abans de prosseguir amb aquesta ressenya extrema, he de fer un petit incís i és que m'ha vingut de gust recollir aquest quart testimoni de la feina de Santi malgrat estar molt out del death des de fa un temps, sigueu benvolents.

Sad Eyes s'ha caracteritzat per una varietat molt extensa de sons, abastant gairebé tots els vessants del metall extrem per buscar un so fosc i agonitzant. vIV0 no és un excepció, un disc que narra la recerca de la mort no podia tenir un altre so que el asfixiant i agonitzant marca de la casa.

Per treure suc vocal a les composicions de Santi, Kikpe Capella (Ex- Rex Devs) s'ha encarregat de les lletres i Fernando Martin (Cabaret Aberrant) i Leo Gonzalez (canker) els han donat forma a l'estudi.

Si això pinta bé sobre el paper, ara agafeu fort que els guitarres convidats són una salvatjada, Miguel Barez (Holycide; Caedis), Armando Rubio (Onomasy), Diego Alonso (vermis Antecessor; Ex Internal Suffering),
Jorge Fernandez (Scent Of Death), Eric Baule (Moonloop), Naga S.Maelstöm (Atrexial), Juanpa Perez - (Bizarre; Ex Nangilima) i Josan Martin (Evadne) ... No, personalment em sembla una brutalitat de tècnica la qual ha aconseguit reclutar Santi en aquest nou treball.

Pel que fa a talls, de nou no és un disc gens lineal, molt treballat pel que fa a estils i canvis. Trobem talls salvatges com el que obre aquest treball, "CO" o "TVrba" amb moments d'intensa velocitat plens de contrastos.

Talls com "ICTV" o "RigescVnt" són els que més m'han cridat l'atenció per la influència progressiva que contenen. "PharmacVm" en canvi és una injecció de foscor extrema molt molt potent.

En resum, una nova entrega fosca i agonitzant de death en estat pur. De nou, Sad Eyes, de la mà de Santi González, no ha defraudat ... una hòstia a la cara i sobretot en la ánima ... que te la deixa plena de ràbia, però marcada de foscor.

Sergi Arise "Hell"
15/04/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.