SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Orion Child - Continuum Fracture (2019)

Orion Child - Continuum Fracture
Orion Child logo
España

Continuum Fracture

Power / Death Metal
On Fire
2019


Temes

1. Long Time Ago... 02:08
2. The Arrival Gate 04:47
3. Nuclear Horizons 05:36
4. Collective Soul Warp 00:38
5. Calibrated and Checked 05:09
6. Sons of the Sea 05:41
7. The Hatred of My Race 05:56
8. Anthem for a New Era 00:23
9. Unexpected Loss 06:05
10. The Oath of the Enemies 05:02
11. Wanderer's Summoning 00:25
12. Under the Bleeding Stars 04:31
13. Fight Beyond the Bane 06:07
14. Wrath of Obliti 05:24
15. Undying Continuum 00:59

Formació

Veus: Víctor
Veus, guitarra: Jones
Guitarra: Daedin
Teclats: Jonkol
Baix: Rafi
Bateria: Jandro

Crítica

Parlar d'Orion Child per a un servidor és fer-ho d'una de les grans bandes d'aquest país. Potser pugui definir què és per a mi ser una de les grans. Una gran és aquella banda que disc rere disc manté el nivell, i també la coherència, ara que es deixa la pell, la il·lusió i la suor. Una banda gran no és una que tingui èxit, avui dia això depèn més d'una altra cosa, però millor no em fico en jardins dels que em costi sortir.

Tercer llarga durada d'Orion Child, aquesta vegada no ens han fet esperar sis anys, sol tres, que ja han estat massa també. Continuum Fracture, treball conceptual que va acompanyat d'un llibre. Poca broma. A hores d'ara embarcar-se en un projecte d'aquesta envergadura és sinònim de tenir una confiança en si mateix molt gran, i sincerament, no és per menys.

L'estil de la banda segueix indestructible, base de poder / prog banyada en la foscor i amb influències death i detalls black. Déu n'hi do. I és que Orion Child és d'aquestes bandes que poden presumir de tenir un so propi i embriagador. Veloç, tècnic, fosc i alhora melòdic, jugant amb el poder i el progressiu i barrejant les veus netes amb els guturals.

En aquest disc han hagut de lidiar amb la història apocalíptica que narren i això fa que els temes hagin d'estar encadenats a unes pautes massa fixes. Però tot i així, si et treuen els talls pont i et diuen que no és conceptual, doncs cola perfectament.

Quant als temes més remarcables, vam començar amb "The Arrival Gate", potent i crua jugant amb la melodia de les veus netes i els guturals, enllaçant amb "Nuclear Horizons" amb detalls més progs, però molt directa i demolidora, Rompecuellos.

"L'odi del meu raça" amb part de la lletra en euskera és una barreja tan apocalíptica com fosca amb un gran joc d'ambient que van canviant de la llum a la foscor més pesada i depriment.

"Pèrdua inesperada" inverteix els papers als que ens tenen acostumats, normalment Víctor es posa les veus a l'esquena i Jones treu els seus guturals en moments puntuals, tornades ... aquí el pes gairebé predominantment en Jones amb el resultat d'un tema molt tenebrós i amb molt rotllo mort per caure en una tornada molt melòdic que fa de contrapunt. Un dels meus talls preferits.

"El jurament dels enemics" és un tema de poder gairebé en estat pur, veloç amb tocs més clàssics que un servidor que és un apassionat de l'estil li ... li torna boig, ¡del millor del disc!

El disc tanca amb "Ira de Obliti" una peça definitiva i definitiva del que és Orió Nen. Tema directe sense pietat ni contemplacions i amb aquests canvis melòdics marca de la casa. ¡Del millor del disc!

Una de les meves bandes fetitxe ... millors persones que músics i això que són uns cracks ...

No afluixen, no donen caserna. Disc rere disc segueixen demostrant una tècnica i qualitat compositiva que m'atrapa. És d'aquestes bandes que poques vegades tindràs opinions negatives.

Sergi Arise "Hell"
10/10/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.