SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Siroll! - Directe del camp (2023)

Siroll! - Directe del camp
Siroll! logo
España

Directe del camp

Death Metal
Blood Fire Death
2023


Temes

1. Tu Mateix
2. Pobre
3. Cobord
4. Hòsties
5. Mitjans de Manipulació
6. Doble o Res
7. A L’Aguait
8. Odi a L’Amor
9. País de Merda
10. Fatxes de Proximitat
11. 902
12. Poc Rock
13. La Cosa
14. Tal Dia
15. Més Llenya al Foc
16. Dret i Deure
17. Següent

Formació

Veus: Gou
Guitarres: Venty
Guitarres: Jaume Roca
Baix: Thomas Meier
Bateria: Albert Colell

Crítica

SIROLL!, un dels destacats exponents del Metall Extremo, es caracteritza per les lletres escrites en català i la ràbia sobre l'escenari. Una acumulació de ràbia i actitud que ara, en un important pas a la seva carrera ens presenten el seu primer àlbum en directe, titulat "Directe Del Camp". Amb un total de disset talls afilats, la banda pretén assolir una audiència salvatge. Aquest àlbum va ser enregistrat al llarg de l'any 2022 i principalment durant la seva enèrgica presentació al festival Can Mercader. Una experiència que se'ns presenta com un clar recorregut per la història de la banda de Metall Extremo SIROLL!, una banda que va fer els seus primers passos allà pel 2008, donant mostres que el seu va de debò.

"Directe Del Camp" és, sens dubte, una excel·lent manera d'introduir-se al món musical de SIROLL!, ja que ofereix una selecció de gairebé vint cançons en un sol CD. Això permet als oients recórrer l?experiència d?explorar els tres discos d?estudi i dos EPs que la banda catalana ha publicat fins ara. Això és especialment beneficiós per a aquells despistats que encara no han tingut l'oportunitat de descobrir la música de SIROLL!

Les influències de SIROLL! són notòriament diverses i abasten una àmplia gamma de gèneres dins del món del metall. Encara que alguns crítics i fanàtics els poden classificar com una banda de Crossover Extrem, és evident que la seva paleta musical és molt més àmplia i eclèctica. A cadascuna de les seves cançons, és possible detectar una amalgama d'influències que abasten gèneres com el Thrash, el Death i fins i tot el Grindcore. L´amplitud d´influències que SIROLL! incorpora a la seva música contribueix a la seva distintiva identitat sonora i aporta una riquesa i diversitat que atrauen oients amb gustos variats dins del metall extrem. Aquesta versatilitat permet explorar diferents facetes de la seva música i mantenir la seva audiència captivada amb una combinació d'elements emocionants i poderosos.
Aquest àlbum en viu compleix el propòsit de presentar la força musical de SIROLL! de manera neta, poderosa i brillant. Cada cançó és una mostra del talent i la passió que la banda posa a la seva música. "Directe Del Camp" és una invitació per unir-se al viatge musical i descobrir la intensitat del seu repertori en viu, un espectacle que segur deixarà una impressió duradora en els qui s'aventurin a escoltar-lo.

Pel que fa a la música de SIROLL!, la banda destaca per les lletres compromeses que exploren temes polítics i socials, i per una música potent i contundent que no té contemplacions. Aquest enfocament sense embuts és un dels punts forts del grup, ja que permet als que busquen expressar la seva ràbia trobar una via d'escapament a través de la música. SIROLL! s'inspira en diverses influències, com OBITUARY, ARCH ENEMY o PANTERA, cosa que afegeix una riquesa sonora a la seva proposta. En particular, la inclusió de cors de veus netes i l'addició d'elements melòdics s'assenyalen com a moments destacats en la seva música, ja que aporten varietat a una proposta que, majoritàriament, es caracteritza per riffs secs i ritmes matxuns. Aquests ingredients afegeixen profunditat i matisos a l'experiència auditiva de SIROLL! ampliant el seu atractiu per a un públic divers i oferint una experiència musical més completa.

El disc arrenca amb "Tu Mateix", el qual adopta un intrigant format de noticiari que serveix com una introducció perfecta al que ha de venir. A mesura que avança la cançó, la música s'intensifica amb riffs potents i enèrgics que ràpidament prenen el centre de l'escenari. Els riffs, carregats de força i passió, es combinen amb cors ferms interpretats per la resta dels membres de la banda. Aquesta fusió d'elements musicals crea una poderosa atmosfera que captura l'essència distintiva de SIROLL!. El segueix "Pobre", cançó que irromp en escena. La combinació de les habilitats de la bateria amb la força dels riffs i la passió a la interpretació de SIROLL! resulta en una experiència musical electritzant que envolta l'oient i el porta a un viatge emocional i físic a través de la seva música.

El cinquè tall de l'àlbum es titula "Mitjans de Manipulació", on la banda ens presenta una interessant variació en el ritme i la dinàmica, ja que disminueix la velocitat, però no sacrifica en absolut la seva força i poder. En aquesta pista, aquesta intensitat es manifesta de manera diferent, mostrant la versatilitat del seu enfocament musical. Els efectes vocals i els matisos en els ritmes contribueixen a crear una experiència auditiva rica i envolupant que aporta una nova dimensió al so. El segueix "Doble o Res" que es fusiona de manera fluida al tema anterior, mantenint la seva força sense disminuir l'energia. La cançó exhibeix una potència calculada i enfocada, on les múltiples distorsions de les guitarres tenen un paper fonamental.

El desè tall de l'àlbum es titula "Fatxes de Proximitat" el qual destaca pel seu enfocament en les dues guitarres entrellaçades, fet que crea un ritme variable i captivador al llarg de la pista. Aquesta interacció entre les guitarres afegeix una complexitat a la música de SIROLL!, que no només es basa en la força bruta, sinó també en l'habilitat per construir capes i textures sonores intrigants. La cançó, a més de la seva riquesa musical, porta un missatge de denúncia cap a aquells que fingeixen ser fidels als seus principis i creences, però ho fan únicament per conveniència personal, sense importar-ne les conseqüències. Aquesta crítica social es reflecteix a la música, que combina l'agressió i la perspicàcia en la seva execució. L'organització de la cançó en menys de dos minuts és notable, ja que aconsegueix alliberar tota la fúria i l'emoció de manera efectiva, mantenint l'atenció de l'oient i transmetent-ne el missatge amb contundència. li segueix "902" que ofereix una experiència similar en menys de quaranta segons. Aquesta pista es caracteritza per un estil de Grindcore, un gènere conegut per la brevetat i l'enfocament directe. La música a "902" s'assembla al so d'una trucada telefònica, cosa que afegeix un toc únic i evocador a la cançó. La sensació d'urgència i la brevetat de la pista s'alineen amb la natura crua i sense embuts del Grindcore. Tot i la seva curta durada, la cançó aconsegueix transmetre un missatge i una emoció impactants en un lapse de temps molt limitat (les influències de Napalm Death són palpables al llarg de tota la seva discografia) el que destaca la capacitat de SIROLL! per crear una experiència auditiva intensa i poderosa en un format compacte.

A "Més Llenya al Foc" escoltem una pista breu però plena de ràbia, cosa que es reflecteix en el seu títol. La cançó es caracteritza per acords ràpids que transmeten tota la intensitat distintiva de SIROLL! L'agilitat dels acords, juntament amb l'execució enèrgica de la banda, crea una experiència musical que immediatament atrapa l'oient i el submergeix al món sonor de SIROLL!. A "Dret i Deure" es fusiona de manera fluida amb la cançó anterior, culminant en el seu darrer acord, amb l'alè del públic com a teló de fons. Aquesta fusió demostra la destresa de la banda per crear una narrativa musical continuada al llarg de l'àlbum en directe. "Dret i Deure" es presenta com una piconadora, amb ritmes accentuats impulsats pel caràcter Grindcore que caracteritza SIROLL!. La música no deixa espai per a la contemplació passiva.

Finalment, escoltem "Següent", el tall més llarg de l'àlbum, serveix per tancar aquesta presentació en viu de SIROLL! La cançó manté l'exaltació i l'entusiasme en tot moment i proporciona un colofó impactant a l'actuació en viu. Amb un acord robust i esplèndid, la banda mostra la seva força i determinació, buscant irritar i enfadar qui ho mereixi. L'enèrgica execució de la cançó reflecteix el caràcter de SIROLL! i el seu compromís amb transmetre el seu missatge i la seva música amb una passió indestructible.

Tot plegat, aquests temes finals de l'àlbum en directe de SIROLL! resumeixen la intensitat, l'energia i l'habilitat musical de la banda, oferint una experiència auditiva apassionant que segurament deixarà una impressió duradora als que ho escoltin.

Aquest recull ofereix als oients l'oportunitat d'explorar i gaudir dels moments destacats de la banda al llarg de la trajectòria. A més, s'esmenta que aquest àlbum en viu actua com un pròleg emocionant pel que ha de venir: el quart treball d'estudi de SIROLL!. Aquesta perspectiva suggereix que la banda segueix evolucionant i que els seguidors poden esperar amb interès les futures entregues de la seva música, cosa que afegeix un element d'anticipació i emoció a l'experiència d'escoltar “Directe Del Camp”.

ZorroLoko
31/10/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.