SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Nekrogoblikon - Welcome to Bonkers (2018)

Nekrogoblikon - Welcome to Bonkers
Nekrogoblikon logo
E.E.U.U.

Welcome to Bonkers

Progressive / Death Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. Mold 03:53 Show lyrics
2. The Many Faces of Dr. Hubert Malbec 03:06
3. Row 03:20
4. Dressed as Goblins 03:22
5. Dragons 04:20
6. Thanks for Nothing, Moon 03:36
7. The Skin Thief 03:08
8. Darkness 04:07
9. The Magic Spider 04:08
10. Killing Time (and Space) 03:21 Show lyrics
11. Goblins 04:42

Formació

Vou: Nicky Calonne
Guitarra; Alex Alereza
Teclats: Aaron Minich
Baix: Aaron VanZutphen
Bateria: Eric W. Brown

Crítica

Hi ha bandes que de vegades no saps molt bé com afrontar-les. Fidels a estils que no són el teu, però tot i així t'agraden i t'enganxen disc rere disc perquè tenen aquesta cosa que t'atrapa i no et deixa anar. Si a això hi afegim que la banda en qüestió no es conforma amb ser una banda de munt, sinó que prenen un camí còmic, adoptant a un Goblin com a figura central. ¡Nekroboglikon!

Welcome To Bonkers és ni més ni menys que el cinquè treball de la banda, quart pel que fa a LP 's.

Nekrogoblikon no ha abandonant el que saben fer tan bé, aquesta barreja de death melòdic, progressiu i metalcore. Una barreja divertida, complexa i que s'ha fet empremta singular de la banda. Tenen el seu propi so ... sonen a ells i que jo sàpiga, només ells sonen a Nekrogoblikon.

Welcome To Bonkers, no baixa gens ni mica el nivell dels seus anteriors treballs, amb temes tan variats com ns tenen acostumats, per exemple ...

"Dressed As Goblins" ha estat el single escollit per la banda com videoclip d'aquest treball. És un tall hilarant i alhora definitiu i definitori d'com sona aquesta banda. Tot el contrari a temes monòtons i avorrits. Canvis de ritme continus i composicions treballades.

Com a temes imprescindibles cal remarcar la tremenda "The Many Faces Of Dr. Hubert Malbec", tot un gran tema progressiu i enganxós. La inicial "Mold" molt melòdica, però carregada de ràbia o el mig temps "Dragons" que és potser el tall que més m'ha enganxat.

Menció a part mereix "The Magic Spider", gairebé balada ... no et deixa en absolut indiferent.

De nou Nekrogoblikon han tornat a parir un gran disc a l'alçada del que esperem d'ells!

Sergi Arise "Hell"
19/11/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.