SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Rebellion - Arminius - Furor Teutonicus (2012)

Rebellion - Arminius - Furor Teutonicus
Rebellion
Rebellion logo
Alemania

Arminius - Furor Teutonicus

Power / Heavy Metal
Massacre Records
2012


Temes

1. Rest In Peace 6:52
2. Ala Germanica 4:05
3. Prince Of The Cheruscer 4:38
4. Dusk Awaiting Dawn 5:23
5. Breeding Hate 4:25
6. The Seeress Tower 6:33
7. Varus 4:30
8. The Tribes United 4:08
9. Ghost Of Freedom 5:00
10. Furor Teutonicus
11. Vae Victis 4:26
12. Requiem 5:27

Formació

Veus: Michael Seifert
Guitarra: Oliver Geibig
Guitarra: Stephan Karut
Baix: Tomi Göttlich
Bateria: Matthias Karle

Crítica

La història de Rebellion comença el 2001, després de la sortida d'Uwe Lulis de Grave Digger. Al costat del baixista Tomi Göttlich, el qual va abandonar Grave Digger el 1997, es crea una nova banda, que després problemes legals pel tema del nom (Lulis volia continuar utilitzant Grave Digger), s'opta per Rebellion (una de les cançons més famoses de Grave Digger) donant vida així a una altra banda sorgida de la divisió d'una altra. I com sol passar, ni l'una ni l'altra aconsegueixen l'acceptació que l'original per si sola tenia.

El 2002 veu la llum el primer treball; Shakespeare s Macbeth - A Tragedy in Steel. Un àlbum conceptual, que no cap més que confirmar que el so de la banda s'encaminava a la direcció dels últims i reeixits treballs de Grave Digger (la famosa trilogia medieval). Amb Born a Rebel el 2003, la banda canvia una mica la seva aposta i des d'un so bastant agressiu es forgen uns temes contundents, curts i directes, amb un Michael Seifert deixant la gola a cada tema i fent de Born a Rebel el millor treball de Rebellion fins ara. A partir de 2005 s'inicia una nova trilogia.

Aquesta vegada per explicar històries víkinges, encara que l'únic clar és que va ser un error, que li ha costat la sortida de la banda a Uwe Lulis i que ha allunyat a Rebellion del primer pla, per sumir-los en una densa boirina plena d'incertesa. Sagues of Iceland - The History of the Vikings - Volume I (2005), Miklagard - The History of the Vikings - Volume II (2007) i Arise: From Ginnungagap to Ragnarok - History of the Vikings, Vol III (2009), conformen tres treballs molt pesats i repetitius. Excessivament llargs i molt poc interessants.

Arribats a 2012, i amb la sortida d'Uwe Lulis, Simone Wenzel (guitarra) i Gerd Lücking (bateria), Rebellion es reformen sota el lideratge de Tomi Göttlich i Michael Seifert i l'arribada d'Oliver Geibig (guitarra), Stephan Karut (guitarra ) i Matthias Karle (bateria) donant vida a un nou treball conceptual. Aquesta vegada per explicar històries germanes. Arminius: Furor Teutonicus suposa el primer disc sense Lulis a les guitarres i m'ha sorprès el poc que es nota. Això em reafirma en el mal que han fet els "víkings" a Rebellion.

Un àlbum continuista amb la idea amb la qual va néixer la banda, so, estructures dels temes, riffs que signaria el mateix Lulis i una aroma que recorda a Grave Digger en molts temes (la veu de Michael Seifert s'assembla cada vegada més a la de Chris Boltendahl).

Sense ser un gran disc, si aconsegueix tallar l'hemorràgia que dessagnava a la banda i que ha costat la "vida" a tres dels seus ja, ex membres. Temes com Ala germanica, Vae Victis, Varus (molt Grave Digger), Furor Teutonicus, The Tribes United, Ghost of Freedom o Dusk Awaiting Dawn (del millor de l'àlbum) són d'allò més destacable i deixen clar les intencions de la banda. Temes correctament ambientats. Estructures típiques del gènere i de la banda.

No hi ha una evolució significativa, més aviat diria que hi ha una certa regressió musical que estabilitza i recupera la idea inicial de la banda, abans de sucumbir als víkings.

En definitiva, un treball que torna a Rebellion a un pla més adequat al seu estatus. Que recupera senyes d'identitat, sense perdre el nord i fent un disc que almenys, i no és poc, no avorreix. El que podria ser una molt mala notícia, com va ser la sortida de Uwe Lulis, segur que ha estat el millor per a la banda. D'altra banda, l'àlbum és molt continuista i conservador i no arrisca absolutament res. Caminant sobre segur, la qual cosa els pot servir en un futur. Veurem.

Dir que aquest any també a vist la llum un àlbum que recull "el millor" de la trilogia víkinga; The Best of Viking History, només disponible en format digital a través de botigues en línia. Un disc que clarament tanca una etapa.

Devilsoldier
01/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.