SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Terra Atlantica - Beyond the Borders (2022)

Terra Atlantica - Beyond the Borders
Terra Atlantica logo
Alemania

Beyond the Borders

Power Metal
Pride & Joy Music
2022


Temes

1. Overture 02:12
2. The Scarlet Banners 05:04
3. Far from Alive 05:12
4. Beyond the Borders 05:01
5. Sun of Pontevedra 04:57
6. Guns and Drums 01:27
7. Just One Look 03:30
8. Hellfire 04:22
9. Pirate Bay 04:07
10. The Great Escape 08:47
11. Take Us Home 05:29

Formació

Voces, guitarra: Tristan Harders
Guitarra: David Wieczorek
Bajo: Julian Prüfer
Batería: Nico Hauschildt

Crítica

Estem davant de tercer treball dels alemanys Terra Atlàntica sota el títol Beyond The Borders. Després d'un segon disc que em va cridar molt l'atenció no podia deixar passar sense revisar aquesta nova entrega.

Què ens ofereix Terra Atlàntica? Doncs power metall alemany de tints mariners i detalls neoclàssics que encaixen a la perfecció en la seva proposta. És cert que a hores d'ara del 2023 si no ets fan de l'estil... I sabent com som molts de tancats musicalment, potser et resulti una banda més. Però si ets dels que seguim al·lucinant amb les melodies enganxoses, guitarres ràpides i melòdiques, aquests sols doblegats i orquestracions èpiques, gaudiràs com un nan llescant cranis d'orcs.

En aquest treball segueixen amb la seva història conceptual, però no és un inconvenient no saber-s'ho, pots entrar-hi i gaudir-ne.

El disc arrenca com no podia ser altrament amb una intro al pur estil Pirates del Carib, si, el nivell arrenca alt. Després de l'inici tenim tres talls que van enllaçes com un sol tema, The Scarlet Banners / Far from Alive / Beyond The Borders. Simplement resumeix el que s'ha dit anteriorment, la trilogia arrenca amb un to molt èpic, passant a mig temps melòdic i acaba veloç i esmolat com un sabre.

"Sun Of Pontevdra" arrenca amb uns aires llatins i continuant en un mig temps enganxós i molt mariner. I aquí ve la que per a mi és una joia amagada d'un minut i mig. "Gund And Drums" un tall que barreja melodies irlandeses amb una joia... Almenys per a mi, amant de la Guerra Civil Americana, ja que arrenca i tanca amb les melodia electrificada de "When Johnny Goes Marching Home" un clàssic de la música de l'època al bàndol ianqui. Aquí ja m?han guanyat.

Altres temes d'interès són per exemple la balada "Just one Look" on compten amb la veu de Katharina Stahl formant un contrapunt més que interessant. "Hellfire" que desferma sense compassió el més pur metall alemany de la dècada dels 90/00... brutalíssima o "The Great Scape" amb una part instrumental que juga amb la Marxa Truca de Mozart... Sona genial, gran idea .

No sabria dir si aquest tercer treball supera aquell Age Of Steam, però si no ho fa, ho iguala. És una banda que ha de ser coneguda per tot fan de lestil, estic segur que no defraudarà. Discaç de power en vena!!

Sergi Arise "Hell"
10/08/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.