SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Black Desert - The Beginning (2013)

Black Desert - The Beginning
Black Desert logo
España

The Beginning

Symphonic Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Death Orchestra 04:59
2. Desert Eyes 04:53
3. Lies Deep Must Fall 05:51
4. Nor me Nor you 05:36
5. Dreams of Glycerine 05:24
6. Orphaned Land 05:44
7. Voices 03:48
8. Come Alive 04:24
9. Madness 06:27

Formació

Veu: Isabel Bermejo
Guitarra: Ángel Agüera
Guitarra: Guillermo Corredor
Baix: Filippo Giumento
Teclats: Luisma Hernandez
Bateria: Pablo Binda

Crítica

Black Desert han presentat recentment el seu primer treball titulat The Beginning editat per ells mateixos. Black Desert és un projecte establert a Logronyo, terra que ens donés moltes alegries abans amb bandes com Red Wine o Terra Santa, format per Isabel Bermejo i Ángel Agüera qui no han completat la formació fins que van tenir el disc acabat i veient la bona repercussió que està tenint. La formació l'han completat amb Filippo Giumento baix, Guillermo Corredor guitarra, Luisma Hernandez teclat i Pablo Binda bateria.

Black Desert ens ofereixen un disc que emmarcat en un metal simfònic com tantes altres bandes, han aconseguit sortir de la pila amb un so bastant personal amb tocs Hards, power i moderns, tot això banyat amb aires ètnics. Els temes tenen sons arabescos que li donen un so propi desmarcant l'estil.

Si hem de buscar referents internacionals, desestimaria les grans bandes com les sempre comparades Nightwish o Èpica, situant Black Desert entre el simfònic típic, la fréscula de Lacuna Coil, la melodia de Delain però amb detalls hard plens de força com A Sound Of Thunder, banda no gaire coneguda però molt recomanable.

Un dels punts forts de la banda és la veu d'Isabel amb un registre que va des del pla simfònic fins endinsar-se en registres més hard, tota una sorpresa.

El disc ha estat produït per Dan Díez ( Red Wine, Zenobia ) i ha comptat amb col · laboració de Mario Suárez ( Red Wine ), tot un punt a favor, per donar-li una mica més de repercussió a aquest primer disc.

Es poden destacar entre els nou temes que formen The Beginning alguns com "Menja Alive " amb una intro salvatge, més pròpia del death que del metal simfònic però que no triga a entrar en pla més líric amb un gran treball vocal alternant registres lírics i ors més agressius. Un tema que porta el seu moment àlgid a la tornada, enganxós i veloç que no triga a quedar gravat massa escoltes. " Voices " és un altre d'aquests grans temes, amb un so més modern, jugant amb atmosferes diferents, moments més comercials amb altres més melancòlics, tots dos molt atractius i enganxosos, un tema una mica més metalero amb una Isabel que demostra que no només té el registre líric per si no havia quedat clar.

" Death Orchestra " és un tall amb tocs progressius, amb canvis de ritme, veus més líriques, amb un tren treball compositiu amb detalls magistrals en els arranjaments amb una melodia aràbiga de fons. " Nor You Nor Em" combina l'anglès i el castellà. Per moments em van fer tornar una mica boig amb aquest canvi, eren imaginacions meves? Un tema que es manté en mitjos temps amb canvis d'intensitat i contundència. I finalment esmentar a un altre dels grans temes del disc com és " Orphaned Land ", més ràpid i elèctric, combinat amb detalls més melòdics. Sens dubte un dels temes que més m'han enganxat.

Black Desert no han inventat res en el metal simfònic, però si han sabut no ser una banda més, jugant amb veus líriques i metaleras amb caràcter amb una base instrumental molt treballada amb detalls melòdics i ètnics més que interessants. Un debut prometedor dins d'aquest estil tan picat, un gran debut que m'ha deixat amb ganes de veure'ls en directe.

Sergi Arise "Hell"
26/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.