SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Incursed - Beer Bloodbath (2014)

Incursed - Beer Bloodbath
Incursed
Incursed logo
España

Beer Bloodbath (EP)

Viking / Pagan Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Beer Bloodbath
2. Raging Wyverns
3. Die by the Sword
4. Game of Thrones
5. Beer Bloodbath

Formació

Veu, guitarra: Narot Santos
Veu, teclados: Jon Koldo Tera "Jonkol"
Guitarra: Asier Fernandez
Bajo: Juan Sampedro
Bateria: Asier Amo "Amo"

Crítica

Amb un inici molt festiu vam començar a analitzar el nou EP, el qual només és un pessic del que serà el seu nou disc anomenat Elderslied; ells són Incursed banda vinguda de terres basques, amb una trajectòria que li fa alçar-se entre les grans bandes de folk metall nacional. A les seves esquenes tenen ja dos discos anomenats Fimbulwinter trets a la llum els passats 2010 i 2012 respectivament. Amb l'actual EP "Beer Bloodbath" i el LP "Elderslied", van dur a terme una campanya de Crowfounding per a les edicions d'aquests; en aquesta campanya es van sobrepassar els objectius establerts fent que fos tot un èxit. Fruit d'aquesta campanya ara ja podem gaudir d'aquest material nou i fresc.

A ritme de festa comença a retrunyir "Beer Bloodbath", amb uns ritmes molt fintrolleros, però amb l'estil propi de Incursed que produeix uns ritmes enganxosos que t'animen a agafar una cervesa i anar-se'n de festa.

Al llarg de l'EP ens adonarem que amb aquest Incursed ha volgut demostrar les facetes que trobarem en el pròxim disc, res genèric, ritmes canviants d'ambient festiu i èpic; Èpic comença el segon tema anomenat "Raging Wyverns", un tema que m'ha recordat molt a Ensiferum, amb passatges acústics i èpics dignes de grans grups de renom en el folk metall nòrdic. Una cosa que també m'ha agradat molt és la intercalació de les veus guturals i corals, que bé tenen presència a gairebé tot l'EP.

Bé és moment d'un retorn al passat amb "Die By the Sword", tema pertanyent al primer disc Morituri (2009), el qual ha estat reeditat pel que es pot apreciar, un detall perfecte per demostrar la qualitat que han anat adquirint any rere any. Sempre és de molt grat per al públic escoltar temes vells però amb un aire nou i fresc.

La cirereta del pastís amb la qual Incursed es regala de manera apoteòsica als seus fans és l'edició d'una cover de l'opening de Joc de Trons, amb la qual van aconseguir posar-me la pell de gallina sabent dur a terme la pujada èpica que té el opnening real ; però ja em dóna alguna cosa en sentir els cors que donen pas al apoteòsic final aconseguit pels nois de Incursed.

Finalment, després d'un breu però intens EP, arribem a un altre regal de la banda, fent una Drunken Version de Beer Bloodbath, en la qual Incursed agafa un altre aire, aquesta vegada com si dels mateixos Alestorm es tractés, aclaparat em van deixar amb aquesta Drunken Version. Sempre diem que les comparacions no són bones, però que una banda tingui tant repertori i pugui fer que s'assemblin a tants grups alhora és una cosa digna de talent.

En general per als amants del Folk Metall en general aquest és el seu grup, èpic, fiestero, amb passatges brutals i segur que amb molt repertori a la recambra.

Xavi Pascual
05/11/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.