SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Criminal - Akelarre (2011)

Criminal - Akelarre
Criminal
Criminal logo
Chile

Akelarre

Death / Thrash Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Order From Chaos 04:53
2. Resistance Is Futile 04:40
3. The Ghost We Summoned 04:03
4. Akelarre 01:59
5. State Of Siege 04:10
6. Tyrannicide 04:21
7. Feel The Void 04:40
8. The Power Of The Dog 03:35
9. Vows Of Silence 04:16
10. La Santa Muerte 04:47

Formació

Veus i guitarra: Anton Reisenegger
Guitarra: Olmo Cascallar
Baix: Dan Biggin
Bateria: Zac O'Neil

Crítica

Formats el 1991 a Santiago de Xile per Anton Reisenegger (Guitarra i Veu) (Anton va ser el líder de la banda xilena Pentagram. Banda de culte, reconeguda per grans del gènere) i Rodrigo Contreras (Guitarra), Criminal són una de les bandes amb més qualitat de l'escena més undergorund.

Amb set àlbums a l'esquena, no va ser fins a 2005 amb el disc Sicario quan criminal aconseguiria el reconeixement europeu, gràcies a les excel · lents critiques obtingudes per l'àlbum.

Dins del seu país són considerats com la banda més important que representa Xile fora de les seves fronteres. Encara que cal dir que la banda no resideix a Xile i ho fa a Colchester (Anglaterra).

Criminal descarrega una magnífica barreja de Death i Thrash metall de gran qualitat. El qual pot agradar a clàssics del gènere com a gent més actual, ja que la barreja de sons mes rancis amb sons més actuals també és digna de menció.

Akelarre significa el seu setè àlbum d'estudi, i no és si no, una fantàstica mostra de la qualitat atresorada per criminal. 10 temes que corren en poc més de quaranta minuts.

Destaquen Resistance Is Futile, gran tema amb un riff bastant actual. Tyrannicide, molt clàssic. Akelarre; dos minuts al coll. The Power of the Dog, del millor del disc. L'àlbum es tanca amb un tema cantat en castellà titulat La Santa Mort.

Tot això amanit amb una producció de luxe. On tot sona com ha de sonar. Tot a l'alçada d'una banda gran. Guitarres fantàstiques que es claven, una base rítmica molt sòlida, un baix molt marcat i una bateria electritzant.

Excel · lent banda xilena, molt poc coneguda pel nostre país i que per a mi són del millor en el seu gènere. Temes que enganxen, molt sòlids i treballats. Molta varietat entre els diferents temes i dins de les mateixes cançons. Un so poderós i força evolutiu. Una barreja d'estils gairebé al 50% i diferents sons per adaptar-se als temps que corren i no quedar ancorats en el passat.

Devilsoldier
07/09/2011

Les darreres del mateix país:

SacramentoWeight Of Sin

Sacramento

Weight Of Sin

Gothic / Death Metal

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.