SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Sigulka - Black Storm (2015)

Sigulka - Black Storm
Sigulka logo
España

Black Storm

Folk Metal
Autoproducido
2015


Temes

01. Black Storm
02. Run & Go
03. Tam Lin Reel
04. Waving Sea
05. Levan’s Polka
06. Cooley’s Reel
07. King Of The Fairies
08. The Living Dead
09. Jaybird
10. Military March

Formació

Fiddle: Margarita
Guitarra i veus: Juan
Guitarra: Dan
Baix: Fredy
Bateria: Cristian

Crítica

Què és Sigulka? En paraules de la periodista Ana Manzano Peral és "una cosa tan senzilla i tan complex com el mestissatge. És ferro i seda, roca i aigua. Sigulka és alegria, vivacitat i festa, ales, arrels i somnis. És també batec del Mar negre, cor celta i ritme de rock. Sigulka és ... Sigulka "

Després de tal presentació a qui no li ve de gust escoltar el nou plàstic dels madrilenys?

Deu talls són els que configuren "Black Storm" i puc dir que com a projecte instrumental està molt bé. Si busques escoltar celtic rock, típics reels irlandesos i polques amb una base rock, típicament guitarrera és, sens dubte, la banda apropiada.

"Levan s polka", "Cooley s reel" i "The King of the fairies" són bons exemples de covers rock en què Sigulka deixa veure els seus dots per al folk celta i, destacar a Margarida al violí.

"Black Storm" i "Run & Go" són els temes que Sigulka va escollir per ensenyar-nos la formació en format visual a través de dos clips que van llançar fa pocs mesos. Dues peces d'autoria pròpia que contrasten a la perfecció amb les altres composicions tradicionals i populars versionades que completen el cd.

Els madrilenys alternen cançons de tall ràpid amb altres a mig temps, barrejant guitarres acústiques i efectes atmosfèrics al pur estil Metallica creant, en el seu conjunt, una sensació d'amplitud i catarsi en l'oient.

Tot i així, la poca variabilitat en l'estil i composició dels temes juguen en contra de Sigulka com a projecte original. Cal esperar els seus pròxims treballs i veure si dibuixen una línia més personal. També, a manera de recomanació, cuidaria molt més la barreja dels temes, buscant un so més rodó i compacte. És una llàstima ja que enfosqueix la bona feina instrumentista. I destacar favorablement un detall en el joc de dissonàncies en "Military March"; molt encertat i interessant.

Veig alguna cosa suggerent però s'ha de seguir treballant dur.

Topillo
11/11/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.