SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Red Flag Crew - Tides Of Blood (2015)

Red Flag Crew - Tides Of Blood
Red Flag Crew logo
España

Tides Of Blood

Folk / Melodic Death Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. The Awakening 01:46
2. Kraken 05:49
3. Vulcano 03:29
4. Half-Man 04:56
5. Die 00:46
6. Scurvy Dog 06:01
7. False Paradise 05:18
8. Coral Reef 02:46
9. One Piece Does Exist 05:39
10. Mermaids 06:10
11. Red Flag Crew 04:54
12. The Betrayal 02:07

Formació

Veu: Alex García (Quartermaster)
Guitarra: David Prades (Stowaway)
Baix y guitarra: Pablo Largo (Gunner)
Teclats: Román Ramírez “Captain Rom” (Captain)
Bateria: Guillermo García “Tormentor” (Surgeon)

Crítica

Entre els meus auriculars, això d'entre les mans ja va quedant poc a poc en un mer estat del passat, sona el primer disc dels saragossans Xarxa Flag Crew, Tides Of Blood. Un disc sota l'etiqueta de Pirate Metall.

Pirate Metall, metall basat en melodies marineres, centrades en la pirateria, però abans de res marineres. Tirant enrere en el temps, el màxim exponent podria ser Running Wild, que poc tenen a assemblar al so de Xarxa Flag Crew, aquell un power melòdic i aquí tenim una sonoritat més al que Alestorm, però amb tints més foscos i no tan ràpids, a més d'una veu més bruta, esquinçada que gairebé sembla agonitzar.

Musicalment Xarxa Flag Crew ens convida a submergir-nos en el carib de tres i quatre segles enrere en on les naus pirates es feien buit entre les potències europees que pretenien rendibilitzar el nou món, els corsaris i negrers. Vaixells plens de botins navegant i amb la pròpia llei com a bandera. El seu intent de portar-lo al metall ho han fos amb el folk metall, com abans vaig comentar amb tints foscos. Dir death folk és fins i tot una mica atrevit alguna influència s'escapa ... però no com per poder titllar-lo de tal.

Han aconseguit el seu propòsit? Tirant de teclats i melodies enganxoses ho han aconseguit. Durant tot el disc han aconseguit emanar un aire mariner, però sobretot Tides Of Blood fa sentir aventura. El folk sense dubte és un aliat per a aquest propòsit. És cert que una mica més de força en les guitarres es troba a faltar amb uns teclats tan predominants. El preu que cal pagar per buscar aquests sons? Pot, però m'agradaria sentir més les sis cordes i moments més devastadors. I ... fet a faltar algun sol ... No sé per què actualment cada cop hi ha més bandes que no inclouen sols.

Temes com "Kraken" que barreja cors, moments foscos i gairebé èpics, tot un exemple del potencial d'aquests nois. "Vulcano", segon tall, puja les revolucions i la intensitat. Uns teclats aquí res sobrants et embriaguen en la sonoritat aventurera del disc. Un dels millors talls amb tints foscos.
La tavernera "Half-Man" és la banda oposada, aires caribenys en forma d'uns teclats de sonoritats d'acordió et porten segles enrere. Divertit tenia rompejarras.

L'arpa que enyoro a la resta del disc es deixa entreveure en "Scurvy Dog" una mica emmascarada pels omnipresents teclats, un altre dels millors temes del plàstic. La recta final del disc entra en uns talls molt folk i amb aires mariners i aventurers marca de la casa com "Coral Reef", "Mermaids" o "Xarxa Flag Crew".

Un bon disc presentació d'aquesta banda que només comptava amb un Ep pevio. Ocupen un espai que a les nostres fronteres està una mica buit, però dins el folk metall que en canvi és molt nodrit i amb bandes de gran qualitat a les que se sumen Xarxa Flag Crew. Em quedo amb les ganes de poder veure en directe Tides Of Blood, a veure si tinc aquesta oportunitat. De moment em quedo amb una bona feina i esperant un segon per veure la seva evolució.

Sergi Arise "Hell"
15/03/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.