SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Arenia - El Atardecer De Los Sueños (2017)

Arenia - El Atardecer De Los Sueños
Arenia logo
España

El Atardecer De Los Sueños

Melodic Power Metal
Rock CD Records
2017


Temes

Acto I: Prefacio
1. Horizontes de hielo (Obertura)
2. Hades
3. El atardecer de los sueños
4. Fuego y cenizas

Acto II: Gigantomaquia
5. El camino de Hiperbórea I: El bosque de los centauros
6. Cambiar la realidad
7. Ganar o perder
8. El camino de Hiperbórea II: La sangre de los tracios
9. La búsqueda interior

Acto III: Éxodo
10. Como arena en el viento
11. Sangre eterna

Formació

Veu: Fran J. Santos
Guitarra i Cors: Eduardo Dizy
Teclats: Raquel Rodríguez
Baix: Roberto Suárez
Bateria: Aejandro Fernández

Crítica

La banda asturiana Arenia ens presenta una Metall Opera basada en mitologia grega i carregat d'un potent Power Metall ple d'energia i de personalitat. Una banda que ha arribat per quedar-se, sens dubte.

Una breu introducció èpica de tot just 48 segons ens introdueix en el mateix "Hades", segon tall de l'àlbum, una cançó plena de personalitat on destaca una tornada enganxosa i enèrgic. Destaca a més la vocal de Fran J. Santos, increïble. Ens recorda als millors moments de Leo Jiménez a Saratoga. El segueix "El Atardecer De Los Sueños", tema on la tasca dels teclats de Raquel Rodríguez aporta un so superb a la cançó, atorgant-li el matís èpic que mereix. Un tema molt dinàmic de textos ben construïts que deixés sense alè a l'oient.

"Fuego y cenizas", és el quart tema d'aquest àlbum. Un tema ràpid de cors densos que aporten profunditat. Una cançó que ens recorda a altres treballs de Power Metall gestats a Espanya, sense que per això perdin ni una mica de personalitat. A "Camino de hiperborea" comença "Gigantomaquia", l'Acte II de l'àlbum. Una cançó en acústic, breu però molt íntima, on la guitarra d'Eduardo Dizy dibuixa una melodia molt ben executada. El segueix "Cambiar la realidad", on la banda torna a executar un tema dens, dinàmic i ple de matisos. Un tema imprescindible en l'àlbum.

"Ganar o perder" és el setè tall de l'àlbum. Un veritable himne que sense cap dubte serà present a cadascun dels seus directes. Del millor de tot el disc. El segueix "El camino a hiperbórea II: la sangre dels tracios" un tema molt breu que continua amb el iniciat en la seva predecessora Hiperbòria I, un tema acústic, íntim i profund. Amb "La búsqueda interior", un tema més ràpid que els escoltats fins ara, es tanca el segon acte de l'àlbum i comença "Éxodo", el tercer acte de l'àlbum. "Com arena en el viento", un tema que comença de manera pausada, on de nou el teclat de Raquel Rodríguez torna a aportar una nova dimensió a l'àlbum. Tancant aquest àlbum ens trobem "Sangre eterna". Cançó de més de nou minuts de durada on col·labora el gran Tete Novoa, aclarint així dubtes sobre les influències d'aquesta banda. Nou minuts Power Metall ple de qualitat.

Arenia ens presenta "El Atardecer De Los Sueños" un disc de Power Metall d'una qualitat molt per sobre de la mitjana, que beu directament de bandes com Saratoga o els internacionals Avantasia. Un àlbum molt recomanable, imprescindible si t'agrada el gènere.

ZorroLoko
24/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.