SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Iced Earth - Incorruptible (2017)

Iced Earth - Incorruptible
Iced Earth logo
E.E.U.U.

Incorruptible

Heavy / Thrash Metal
Century Media
2017


Temes

1. Great Heathen Army
2. Black Flag
3. Raven Wing
4. The Veil
5. Seven Headed Whore
6. The Relic (Part 1)
7. Ghost Dance (Awaken the Ancestors)
8. Brothers
9. Defiance
10. Clear the Way (December 13th, 1862)

Formació

Veu: Stu Block
Guitarra, teclat i veu: Jon Schaffer
Guitarra: Jake Dreyer
Baix: Luke Appleton
Bateria: Brent Smedley

Crítica

Iced Earth no necessiten presentació, si no els coneixes no hauries de seguir llegint això, hauries d'estar escoltant grans discos de la banda com Burnt Offerings, Horror Show o aquest mateix que presentem ara Incorruptible. Iced Earth és probablement de les millors bandes de Heavy Metal que van sorgir en la dècada dels 90, assentant una nova era en el metall de la qual molts no podem estar més que eternament agraïts. Els de Tampa, Florida, ens porten ara un disc del que poden presumir, posseeix una qualitat compositiva extraordinària, i que bé podria situar-se a dia d'avui entre els cinc millors discos de la banda.

Incorruptible arrenca amb Great Heathen Army, un tema amb el qual pretenen demostrar que per a ells no ha passat el seu moment ni les seves ganes de crear veritables himnes. Una introducció densa que anticipa una orgia sonora on Stu Block demostra estar en el lloc que li correspon. Destaca, a més, la tasca de Brent Smedley a la bateria a través d'una seqüència de doble bombo que sembla voler taladrarte el cervell. El segueix Black Flag tema on la banda relaxa el tempo per presentar-nos una cançó més melòdica que l'anterior sense renunciar a la ràbia que sempre han sabut mostrar Iced Earth. La tasca de Jon Schaffer i Jake Dreyer a les guitarres torna a demostrar allò que són capaços de teixir a través de riffs plens d'identitat i ràbia.

El tercer tall de l'àlbum es titula Raven Wing, cançó on la banda s'atreveix a sumar guitarres acústiques a la melodia demostrant ser una banda amb la suficient maduresa musical com per saber combinar instruments sense perdre res del so creat per ells. Del millor de l'àlbum. El segueix The Veil, un tema hipnòtic que sembla continuar la tasca desenvolupada en la cançó anterior. Block torna a demostrar la seva capacitat vocal i la versatilitat com a vocalista que posseeix.

El cinquè tall de l'àlbum es titula Seven Headed whore, moment del disc on Iced Earth demostra quanta ràbia són capaços de crear. Jon Schaffer i Jake Dreyer entreteixeixen un riff trasbalsat amb clares influències del thrash metall de la vella escola, recordant-nos moments del combo Hanneman / King. Brent Smedley després dels timbals torna a demostrar la seva habilitat en els tempos accelerats, deixant sense respiració a l'oient. El segueix The Relic (Part 1), una cançó més melòdica que les anteriors, un respir després de l'energia malbaratada anteriorment.

Ghost Dance (Awaken the Ancestors) és el setè tall de l'àlbum. Més de sis minuts de cançó instrumental de sis minuts de durada. Un tema ben construït on la banda pot demostrar, sense cap tipus de pudor, la capacitat musical que els ha fet estar en el lloc que estan. Brothers és el moment del disc en què la banda torna a trepitjar l'accelerador. Destaca al llarg de tot l'àlbum la capacitat d'Iced Earth de saber articular les composicions al llarg del disc, mantenint l'oient expectant al llarg de totes les cançons.
Defiance és el novè tall de l'àlbum. Tema en el qual la banda destil·la tota la ràbia que és capaç de mostrar en una cançó. Arribats a aquest punt Iced Earth oblida les guitarres acústiques i els mitjos temps per estripar la maquinària i deslligar riffs enèrgics acompanyats d'un doble bombo fora de si. Tancant aquest àlbum ens trobem Clear the Way (December 13th, 1862), on més de nou minuts relaten un dels moments més importants de la guerra civil americana, la batalla de Fredericksburg. Una manera superba de concloure un disc com aquest.

Després d'escoltar aquest disc, m'atreveixo a dir que Incorruptible és un dels millors discos de Iced Earth. Un disc equilibrat, ple de grans cançons, carregat de matisos i de lletres plenes d'intensitat. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
14/09/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.