SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Döxa - Lust for Wonder (2017)

Döxa - Lust for Wonder
Döxa logo
España

Lust for Wonder

Symphonic / Epic / Power Metal
Pitch Black Records
2017


Temes

1. A Game of You 05:08
2. Annabel Lee 04:29
3. The Spring in You 04:35
4. Creole 04:45
5. The Stormseller 03:35
6. Queen of Spades 03:45
7. Erin Go Bragh 04:30
8. Windlike 04:01
9. Two Roses 03:21
10. Hymn to the Ravenlord 06:03
11. When a Dream Says Farewell 04:03
12. A Fool’s Tarantella 03:50

Formació

Veu: Rita Jiménez
Teclats: Víctor Fernández
Guitarra, veus: Dani G.
Bateria: Dani Cabal

Crítica

Tercer disc de Doxa, projecte de Víctor Fernández (ex-Darksun). Tercer però per a un servidor amb prou feines sabia de la seva existència fins que l'any passat hi va haver un canvi en la formació i cridar l'atenció.

Doxa sol veure etiquetada com a banda de metall simfònic, sí, ho és ... però aquest encasellament és com mica cruel. Lust For Wonder conté una tremenda barreja d'estils enorme. Power, melòdic, simfònic, heavy ... senzillament és un treball compositiu d'alt octanatge. A més tenint en compte que es tracta del projecte d'un teclista un podria pensar que el resultat estaria carregat de teclats pujats de volum. ¡Doncs, tot el contrari!

Des del primer fins a l'últim tall Lust For Wonder és un disc que pot batre amb el so de grans i consolidades bandes internacionals. Aquella trista frase "no sembla que sigui nacional" a Doxa els ve que ni pintat. Lamentable però encara certa.

Sons de bandes com Kamelot, Nightwish, Delain, Gamma Ray ... i sobretot aquesta no és la típica comparació ... sona com ... però salvant les distàncies ... aquesta és la única distància que avui és la repercussió de Doxa que no es correspon amb la que haurien de tenir.

Lust For Wonder arrenca amb "A Game Of You", un tall directe i potent, metall simfònic i grandiloqüent amb guitarres afilades que encaixen a la perfecció amb la veu suau de Rta. Un inici directe.

"Annabel Lee" basat en un poema d'Alan Poe és un mig temps més fosc, contundent i pesat, amb molta força de orquestracions i cors. Seguint la seva estela de mig amb aires que recorden molt a Delain tenim "The Spring In You".

"Creole", un dels talls més intensos del disc, torna el joc de la foscor i la llum en un tema de tall simfònic d'aires progressius i amb l'aparició de veu esquinçada masculina, una combinació que gairebé mai falla.
Segueix un tema directe amb unes bones línies vocals que no triga a enganxar-se, "The Stormseller".

"Queen Of Spades", tall veloç i en contra del que diu el seu títol, la veu està a càrrec de Dani G. que dóna pas a un dels grans temes per a un servidor ... "Erin Go Bragh" és un tall que en el setlist de qualsevol banda teutona faria les delícies de qualsevol fan del power. El que més em sorprèn és la gran varietat de temes del disc, com en aquest cas que abandona completament el metall simfònic.

Vam baixar revolucions de tornada al metall simfònic amb "Windlike", tema atractiu enganxós que entra molt bé i ens prepara per a la balada de rigor .. "Two Roses".

De nou canvi de rumb amb "Hymn To The Ravenlord", tall èpic tremend, a dalt aquests banyes !! Avantsala del que s'acosta en l'onzè tall "When A Dream Says Farewell". Potser un de les millors
pistes d'aquest treball. Power de tall èpic en vena ... veloç, melòdic ... enganxós ... amb treball vocal masculí i femení ... a l'altura de bandes com Rhapsody sense cap dubte.

El disc es tanca amb "A Fool 's Tarantella", una altra volta de rosca més, si és que encara es podia ... un rotllet teatral, mantenint l'aire èpic.

Lust For Wonder és una feina molt versàtil, amb multitud d'influències que no mereix ser recordat com simplement metall simfònic.

Actualment doxa està treballant és un nou treball ja amb una formació més estable, espero que puguin donar un bon cop de puny sobre la taula. Ganes de escoltar el nou amb les noves incorporacions, Vanessa "Nane" Marin a les veus i Juanjo Alcaraz a la guitarra.

Sergi Arise "Hell"
27/11/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.