SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Diviner - Realms Of Time (2019)

Diviner - Realms Of Time
Diviner logo
Grecia

Realms Of Time

Metal
Ulterium Records
2019


Temes

1. Against The Grain
2. Heaven Falls
3. Set Me Free
4. The Earth, The Moon, The Sun
5. Cast Down In Fire
6. Beyond The Border
7. King Of Masquerade
8. Time
9. The Voice From Within
10. Stargate

Formació

Veus: Yiannis Papanikolaou
Guitarra: George Maroulees
Guitarra: Kostas Fitos
Baix: Herc Booze
Bateria: Fragiskos Samoilis

Crítica

Ja tinc a les meves mans el segon disc d'aquesta banda grega composta per: Yiannis Papanikolaou (veus), George Maroulees (guitarra), Kostas Fitos (guitarra), Herc Booze (baix) i tancant la formació es troba Fragiskos Samoilis a la bateria. El material té previst sortir a principis de juny a través de Ulterium Records.

Després d'una bonica portada s'amaguen deu temes que com és habitual en la meva manera d'escriure, descric en profunditat per a tots vosaltres en les següents línies.

Obren foc amb "Against The Grain" que és un tema de potent heavy metal amb les guitarres a full, però sense que falti la melodia molt present en el seu bon tornada. Destacar també el seu sol, que és tècnic i que es fon a la perfecció amb una gran melodia a doble guitarra per conformar un magnífic inici d'aquest cd.

La següent a caure "Heaven Falls" és un tall ràpid i amb una major dosi de melodia, amb unes estupendes guitarres rítmiques com a base per a una tornada ple de feeling i amb el seu cantant Yiannis cantant a un gran nivell. Excel·lents les melodies / harmonies dels seus segons instrumentals, igual que un gran sol, no molt llarg però que encaixa perfectament amb tot l'entramat musical.

Segueixo l'escolta amb "Set Em Free" que té un addictiu inici a doble guitarra i un gran treball de la seva base rítmica, en la qual destaca el ganxo del seu bateria, per fondre amb una altra part central enganxosa i plena de sentiment. He de destacar la cura posada en tots els sols del plàstic, clar exemple el trobem en aquesta composició. M'encanta l'harmonia a doble guitarra de la seva part final.

"The Earth, The Moon, The Sun" és un dels singles del llarga durada, i no m'estranya, ja que a part d'un gran riff a doble guitarra i una base rítmica Rompecuellos, té una tornada guanyador i amb un punch brutal. Curiosament el to de veu emprat pel seu cantant en aquesta peça em recorda molt al gran i tristament desaparegut VA DONAR. De nou destacar un sol realment currat a la seva zona instrumental, igual que uns eteris cors que precedeixen a l'última tornada per aconseguir un dels temes estrella del rodó i sense dubte un dels que més m'agraden.

Tot seguit sona en els meus cascos "Cast Down In Fire" que torna a tenir en les potents i marcades guitarres una de les seves bases guanyadores. Però sense perdre aquesta dosi de melodia present en totes les seves cançons, sobretot en una part central que no brilla amb tanta força com les anteriors, però que dóna la talla. Al meu entendre la més fluixa que no dolenta del que escoltat.

"Beyond The Border" persisteix en oferir-nos unes guitarres afilades que es fonen amb una excel·lent harmonia a doble guitarra, per portar-nos davant una tornada ple de malenconia i que es queda a la primera. Com dic he de reconèixer la gran tasca de tota la banda en el camp instrumental, però sobretot la gran veu de Yiannis, que sense ser aguda i mantenint un to mitjà / baix sap perfectament modular per pujar quan és necessari i ho demana la composició , dotant d'un gran feeling a tots els temes aquí inclosos.

"King Of Masquerade" s'inicia com gairebé tota la resta del disc amb unes desafiants i molt rítmiques guitarres, que al costat de la dinàmica bateria i al baix doten de profunditat i força a un tema ràpid i amb un gran sentit de la melodia. He de tornar a incidir en la seva part instrumental, en què els seus dos guitarres es van alternant en els sols per oferir-nos un tema de fàcil assimilació i molt complet.

Pel que fa a "Time" torna a tenir un gran treball en les guitarres, que són el matalàs on s'assenta el millor tornada de l'escoltat, elegant i ple de sentiment, i en el qual va destacar el gran treball realitzat en les dobles veus. Respecte al sol no es queda enrere, encaixant perfectament amb el que ens vol transmetre la banda i donant un plus extra per arrodonir el meu tema favorit d'aquest fantàstic "Realms Of Time".

"The Voice From Within" segueix l'estela del que ja escoltat, en la qual les agressives guitarres s'erigeixen com a element principal en la composició, embolicant una part central que torna a ser tremendament melòdica i amb unes cures cors. Destacar altra vegada els sols / melodies / harmonies dels seus segons instrumentals, igual que una sòlida base rítmica amb la bateria marcant el tempo a la perfecció.

Ja per tancar l'àlbum puc gaudir de "Stargate" en què per primera vegada puc escoltar unes boniques acústiques, per a un mig temps ple de màgia i amb una part central mística i molt bella que tanca amb nota un treball que té una gran producció i està ple de bons temes. Si t'agrada el heavy potent, però alhora molt melòdic i accessible, aquest disc et va encantar. Recomanat.

Bruno Molina
27/05/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.