SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Black Fate - Deliverance of Soul (2009)

Black Fate - Deliverance of Soul
Black Fate logo
Grecia

Deliverance of Soul

Progressive Power Metal
Ulterium Records
2009


Temes

01. Children of Aniramas
02. Dying Freedom
03. Blood Red Sky
04. Angry Silent Scream
05. The Conscience Of The Brave
06. Rain Of Paradise
07. If The Silence Was Gray
08. Wicked
09. Thorn In My Hand
10. Inner Warning Of My Soul
11. Fallen

Formació

Guitarra: Elias Tsintzilonis
Bateria: Nikos Tsintzilonis
Baix: Albertos Oikonomou
Teclats: Maravgakis Giorgos
Veus: Stelios Papakostas

Crítica

És curiós veure les voltes que dóna la vida ¿perquè dic això? Perquè tinc a les mans el rellançament d'un CD pertanyent al 2009 d'aquest grup, cortesia de Ulterium Records i resulta que la meva última ressenya és d'una banda que inclou components que també es troben aquí, com dic curiós.

Però l'important en aquest cas és donar les meves impressions sobre una gent totalment desconeguda per a mi, i pel que veig en la seva biografia també són grecs, formant-se en 1990 i l'últim treball data del 2014.

Després d'una bonica portada es troben onze temes que semblen emmarcar-se en el terreny del prog / power, vegem si això és així: "Children of Aniramas" és el començament d'aquest llarga durada sent una intro amb una part parlada acompanyada d'uns teclats, poc més que comentar sobre el mateix. El primer tema reial anomenat "Dying Freedom" s'inicia amb unes canyeres guitarres i una tornada que sense ser espectacular faci sobre una base rítmica consistent i amb uns bons teclats arrodonint un tema que sense ser espectacular si és resultón.

"Blood Xarxa Sky" potent i amb unes bones harmonies orientals combina parts lentes amb altres més dinàmiques que es fonen en un enganxós tornada, sens dubte el millor d'aquest tall.

A "Angry Silent Scream" el baix cobra més protagonisme en el seu inici on una base rítmica insistent ens condueix de nou a una bonica i enganxosa part central punt culminant del tall.

El cinquè tema titulat "The Conscience Of The Brave" ens porta a una cançó bastant rítmica i la tornada sense ser dolent no destaca precisament, però pot ser un bon tema per corejar en directe per ser bastant enganxós.

Pel que fa a "Rain Of Paradise" destacar els cridaners i festius teclats que adornen un mig temps que no em crida per res l'atenció, d'allò més fluix del disc.

La següent a caure "If The Silence Was Grey" comença amb unes boniques guitarres acústiques que de seguida es fonen amb unes contundents i rítmiques guitarres en un altre bon estribillo amb uns excel·lents cors d'acompanyament, de les més potables del que escoltat.

Continuem escoltant "Wicked" una altra vegada amb un inici acústic i amb un bon coixí de teclats en un tall que dura només dos minuts. Pel que fa a "Thorn In My Hand" puc comentar que en els seus gairebé tres minuts de durada ens trobem amb una composició que sense ser dolenta tampoc és gran cosa, destacar si de cas el sol de teclat i la petita part orquestral que el segueix on es poden apreciar uns bells violins.

Respecte a les seves dues últimes cançons "Inner Warning Of My Soul" és un altre mig temps amb un bonic tornada i un dels millors treballs de guitarres de tot el plàstic, una altra de les millors d'aquest "Deliverance of Soul".

Per últim ens trobem "Fallin" on em quedo amb la base rítmica on destaca el baix i l'afilat riff de guitarra que acompanya tot el tema i una altra part central bastant acceptable i que tanca un disc agradable d'escoltar, però que no passa del notable baix en la meva opinió.

Bruno Molina
12/04/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.