SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Firewind - Inmortals (2017)

Firewind - Inmortals
Firewind logo
Grecia

Inmortals

Progressive Power Metal
Napalm Records
2017


Temes

1. Hands of Time
2. We Defy
3. Ode to Leonidas
4. Back on the Throne
5. Live and Die by the Sword
6. Wars of Ages
7. Lady of 1000 Sorrows
8. Immortals
9. Warriors and Saints
10. Rise from the Ashes
11. Vision of Tomorrow (Bonus track)
12. Hands of Time (Demo version)
13. Ode to Leonidas (Demo version)

Formació

Bateria: Johan Nunez
Guitarra: Gus G.
Teclat i guitarra: Bob Katsionis
Veu: Henning Basse
Baix: Petros Christo

Crítica

Una carrera molt extensa és el que defineix a Firewind, una banda que segueix demostrant la seva capacitat per crear discos que segueixen emocionant i on disc rere disc, i ja van set, han pogut consagrar-se com unes de les bandes estendards del Power Metall a nivell europeu . En aquest 2017 la banda ens porta Immortals, el vuitè àlbum de la seva carrera, un disc centrat en les batalles de les Termópilas, on es van enfrontar perses i espartans durant al voltant del 480 abans de Crist.

L'àlbum l'obre "Hands of Time", un tema potent, on la banda executa un Power Metall en carregat de melodies de guitarra, on destaca la tasca d'Henning Basse a les veus, acompanyat d'una secció instrumental supèrbia. Un àlbum que ja comença amb una qualitat per sobre de la mitjana. El segueix "We Defy", un tema que deriva més cap al Heavy Metal, on Bob Katsionis exerceix una tasca acadèmica en l'ús del teclat. Una cançó plena de matisos i color que demostra el nivell d'aquesta banda. Gus G. demostra un cop més, el seu bon fer a les guitarres.

Amb "Oda to Leonidas", tercer tall de l'àlbum, la banda ens regala un riff carregat d'energia a través d'un tema de Power Metall de forta atmosfera èpica on els grecs enalteixen la figura de Leonidas com a líder dels espartans. Una cançó que no et pots perdre. El segueix Back on the Throne, on Firewind ens traslladen a la dècada dels anys 80 a través d'un Heavy Metal clàssic que serveix de pont per "Lie and Die by the Sword". Cançó melòdica de l'àlbum i un dels molts punts forts d'aquest disc. Molt recomanable el final del tema, on Nunez demostra com s'executa un doble bombo al llarg d'una secció instrumental desbocada que no et deixarà indiferent.

"Wars of Ages", és la cançó que ens trasllada als Firewind de tota la vida, un tema que demostra el equilibrats que aquests músics de renom estan a través d'una composició ben construïda. El segueix "Lady of 1000 Sorrows", la Power Ballad necessari per a un àlbum d'aquest calibre. Gus G. torna a compondre de manera sobrenatural un conjunt de melodies al servei de la cançó.

"Immortals" és el vuitè tall de l'àlbum, tema que dóna títol a l'àlbum. Una cançó instrumental plena de virtuosisme i tècnica. Una cançó de gairebé dos minuts de durada que arrenquen amb un Johan Nunez desbordat que ens recorda als millors moments de Scott Travis. El segueix "Warriors and Saints", una peça de Power Metall del millor nivell on la banda combina harmonies plenes de matisos durant mes de quatre minuts de durada on la banda no deixarà un instant de pau. Una obra mestra. L'àlbum el tanca "Rise from the Ashes", abans del regal dels diversos Bonus Track, un tema que equilibra elements del Metall Progressiu amb seccions acústiques. Una altra peça clau que reflecteix el nivell d'aquesta banda grega.

Firewind ens porta amb aquest Inmortals una obra plena d'energia i tècnica demostrant com s'ha d'executar una bona obra de Heavy i Power Metall. Un disc excel·lent i superb, del millor que ha sortit durant aquest any. Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
07/11/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.