SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Wings in Motion - Cyclicity (2014)

Wings in Motion - Cyclicity
Wings in Motion logo
Grecia

Cyclicity

Melodic Death Metal
Another Side Records
2014


Temes

1. Enter the Circle 00:36
2. The Perfect Lines 04:35
3. Our Bleeding 04:52
4. The Hydra's Head 05:08
5. Your Insanity 04:45
6. Through the Shadows (I Rise) 05:48
7. Of My Demons 05:08
8. In Absentia of Tomorrow 04:18
9. One Moment to Lose It All 06:12
10. Distances 05:00

Formació

Veu: Andre Boutos
Guitarra: Tasos Asonitis
Guitarra: Alex Lappas
Baix: George Constantinou
Teclats: Constantine
Bateria: Foivos Andriopoulos

Crítica

Wings In Motion provinents de Grècia van ser formats el 2008. Després de donar a conèixer els seus dos promoció cds rebent crítiques més que decents i haver realitzat diversos concerts amb bandes com ara Firewind i Septic Flesh començar a gravar aquest 'Cyclicity' a finals del 2013 per ser publicat pràcticament a tot el món durant l'any 2014 acompanyant Dark Tranquility en els seus xous de Grècia durant el seu tour europeu del 2014.

Amb 'Cyclicity' Wings In Motion per fi s'obren portes a la indústria musical i obtenen el notable reconeixement que mereixen.

Això de Wings In Motion és un còctel musical death metalero progressiu d'alta qualitat. Composicions inusuals, originals i molt carregades de detalls que enganxen des d'una primera escolta.

Molta influència de bandes com poden ser Nevermore i Dream Theater amb tocs una mica més Lamb Of God i Machine Head. Perfecte per als amants dels patrons més tècnics i melòdics.

Riffs de guitarres amb moltes floritures, puntejats i sols que atrapen instantàniament. Ritmes de bateria tècnics i complexos. Subtils teclats ambientals i una combinació de registres vocals guturals, melòdics i esquinçats que no deixen indiferent. Tot encaixant a la perfecció amb classe i elegància.

Escolta fresca i molt dinàmica ja que no arriben a saturar per carregar els passatges amb massa contrastos instrumentals. Tot al seu degut lloc i en el seu degut moment amb bon gust.

`Cyclicity 's'inicia amb la introducció Enter The Vircle donant pas a The Perfect Line. A mesura que transcorre l'àlbum aquest adquireix més força. Destacant els temes The Hydra s Head i Your Insanity fins d'arribar a Of My Demons i In Absentia Of Tomorrow dos dels temes més agressius i energètics que trobarem en aquest exquisit debut. Prosseguint amb One Moment To Lose It All mantenint una base electrònica durant el principi i prosseguint amb unes combinacions de riffs increïbles. L'àlbum finalitza apoteósicamente amb Distances el tema més tranquil i melòdic de tot l'àlbum incloent cors femenins cap al final.

'Cyclicity' no té desperdici algun des de principi a fi. Sens dubte una joia que dóna a entendre que Wings In Motion vénen carregadets d'enorme creativitat i qualitat.

Ahbyss
05/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.