SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Versya - Ink on paper (2020)

Versya - Ink on paper
Versya logo
España

Ink on paper

Melodic Death Metal
Autoproducido
2020


Temes

1. Intro
2. The Hunter& The Wolf
3. I Am Wrath
4. Fear The Fear
5. Pendulum
6. Ink On Paper (Verses Land Part I)
7. Chernoshima
8. Old Clock feat. Status of the Dark
9. The Longest War
10. Storyteller (Verses Land Part II)

Formació

Veu: Noelia Fj
Guitarra: Jaime Monteagudo
Baix i veu: Enric Juan
Bateria: Jerry Cestelos

Crítica

Escoltem el debut discogràfic de Versya. Sota el títol de “Ink On Paper” la banda procedent de Barcelona ens porta el seu particular Death Metal Melòdic de cuidada producció i imatge supèrbia. Amb un Artwork de gran qualitat, la banda liderada pel seu vocalista Noelia. FJ, ens porta un àlbum marcat per les veus guturals i un so extrem, acompanyat per uns músics de gran experiència i versatilitat capaços de construir un Death Metal melòdic amb clares influències del Metall Industrial, de so dens i pesat que segur, no defraudarà a els seguidors del gènere. Deu talls salvatges, directes com un cop de puny a la boca.

“Ink on paper” ho obre una intro que ens descobreix totes les cartes. Un tall que ens arrossegues cap a un univers sonor amb identitat pròpia. Ens acompanya fins i tot “The Hunter & The Wolf”, un tema salvatge, de so esquinçador, on és inevitable que ens vingui al capdavant el so de bandes com Arch Enemy. Un so brutal on les veus guturals absorbeixen cada segon daquesta cançó a través duna base rítmica fora de si. El segueix “I Am Wrath”, on Versya ens demostra que no estan disposats a abaixar la intensitat gens ni mica. Amb una proposta musical sòbria, la banda ens porta un altre tall de Death Metal melòdic de gran qualitat mitjançant una cançó que demostra la maduresa dels seus músics. Sens dubte, destaca d'aquest treball la solidesa de les seves composicions i la frescor del seu so. Eixa sensació d'angoixa que t'atrapa tall rere tall, definitivament, és addictiva.

El quart tall de l'àlbum es titula Fear The Fear, moment on la banda decideix augmentar les revolucions de la seva proposta musical. Un tema trasbalsat, però amb una melodia que t'atrapa des de la primera escolta. Un altre moment del disc que ens fa recordar grans clàssics del Death Metal Melòdic. Una cosa semblant passa a “Pendulum”, el cinquè tall d'aquest disc. Moment on les influències del millor Metall Industrial Old School fan acte de presència en un tema de veritable Metall Extrem.

Amb "Ink On Paper (Verses Land Part I)", arribem a la pedra angular d'aquest àlbum. Una cançó que aposta per una intro melòdica, per progressivament anar accelerant el tempo fins a portar-nos el tema perfecte de Death Metall Melòdic a l'alçada de bandes com Dark Tranquillity o In Flames. Un tema dens amb uns guturals profunds acompanya un riff de guitarra esmolat i esquinçat. Del millor de l'àlbum. A “Chernoshima”, Versya segueix apostant pel so profund que els caracteritza. Un Death Metall heretat de la vella escola carregat d'harmonia i melodia.

Amb “Old Clock feat. Status of the Dark”, arribem al vuitè tall de l'àlbum. Un tema de poc més de tres minuts i que ens presenta una versió diferent del que hem escoltat fins ara. Una cançó més dinàmica, però que no perd l'horitzó en cap moment del so característic de Versya. El segueix “The Longest War” on la banda torna al so cru que els caracteritza, aquesta barreja de Death Metall Melòdic dens ple de crits guturals que t'arrosseguen fins al més profund de la cançó. Tancant aquest disc escoltem “Storyteller (Verses Land Part II)”, probablement la millor cançó del disc. Versya ho ha sabut fer molt bé i ha deixat el millor per al final. Amb una intro protagonitzada pel baix elèctric, Versya construeix riffs salvatges i veus extremes per a un tema que suposa un punt d'inflexió a l'escena Death Metal espanyola.

Versya ens porta amb “Ink On Paper” un àlbum salvatge, de so cuidat, riffs extrems i guturals d'infart. Un disc de debut per a una banda que presenta elements suficients per transcendir a l'escena. Un disc de Death Metal Melòdic de gran qualitat, addictiu des de la primera escolta.

ZorroLoko
12/12/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.