SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Awake Consciousness - Into A Quantum Leap (2022)

Awake Consciousness - Into A Quantum Leap
Awake Consciousness logo
España

Into A Quantum Leap

Melodic Death Metal
On Fire
2022


Temes

1. We, The Outsiders
2. Neptune
3. Entropy
4. Masquerade
5. Eris
6. Quit
7. Evolution Is Fear
8. In Travel
9. Kinetic
10. 2050

Formació

Veu: Ira Kero
Guitarra: Danfred
Guitarra: Manu Valler

Crítica

"Into Quantum Leap" marca l'emocionant debut de la banda de Melodic Death Metal i Metalcore, coneguda com AWAKE CONSCIOUSNESS. Aquest grup talentós va fer una campanya de promoció intensiva durant els mesos previs al llançament de l'àlbum. A través d'una sèrie de vídeos, la banda va oferir als fanàtics un avenç de la seva música, que encaixa de manera impressionant en el gènere del Metalcore. Un dels aspectes més destacats d´AWAKE CONSCIOUSNESS és l´extraordinària vocalista, Ira Kero. La seva veu agressiva és un poderós reclam que afegeix una dimensió única a la música del grup. Tot i això, el que realment distingeix l'Ira és la seva habilitat per alternar amb mestria entre registres nets i melòdics. La seva tècnica vocal és sorprenent, permetent canviar i modular els tons amb una eficàcia impressionant.

AWAKE CONSCIOUSNESS ha demostrat ser una banda que va més enllà dels límits del Metalcore convencional, oferint als oients una experiència auditiva emocionant i diversa. "Into a Quantum Leap" és només el començament del que promet ser una carrera musical emocionant i prometedora per a aquesta banda emergent. L'àlbum "Into a Quantum Leap" d'AWAKE CONSCIOUSNESS presenta un total de deu talls esmolats que ofereixen als oients una experiència musical impressionant al llarg dels quasi 40 minuts de durada. La qualitat de producció d'aquest treball és innegable, ja que va ser enregistrat, barrejat i masteritzat en els prestigiosos estudis madrilenys The Metal Factory Studios, coneguts pel seu treball amb bandes com HAMLET, VITA IMANA o SKUNK DF, sota la direcció d'Àlex Cappa.
Cal destacar que cada tema de l'àlbum comença d'una manera única i sorprenent, fet que demostra la voluntat d'AWAKE CONSCIOUSNESS d'oferir diversitat i mantenir l'atenció de l'oient. L'àlbum comença amb la contundent i precisa "We, the Outsiders", seguida de "Neptune", que irromp amb força i estrèpit. "Entropy" es destaca pels seus cridaners contrastos vocals, cosa que posa de manifest la sorprenent tècnica vocal de la vocalista Ira Kero.

La varietat musical continua amb Masquerade, quart tall d'aquest àlbum. Cançó que inicia amb un emotiu només de piano i es desenvolupa en una composició esquinçada plena d'emotivitat. El segueix "Eris", que ens submergeix en una peça intensa amb guitarres saturades de distorsió que creen un ambient carregat d'energia. Quit, sisè tema d'aquest treball discogràfic, és una altra joia de l'àlbum, una cançó ràpida i furiosa en què les guitarres juguen un paper fonamental, prenent el protagonisme a les parts rítmiques i creant un so poderós i enèrgic.

Amb aquesta varietat d'estils i enfocaments, AWAKE CONSCIOUSNESS demostra la seva capacitat per oferir un àlbum que mantindrà els oients immersos en la seva música de principi a fi, oferint una experiència auditiva emocionant i dinàmica que segurament ressonarà amb els fanàtics del Metalcore i el Melodic Death Metall. AWAKE CONSCIOUSNESS no van amb embuts pel que fa a la composició de la seva música. És evident que tenien una visió clara de com volien que sonessin les cançons i com encaixarien en un escenari en viu. Aquesta atenció meticulosa a l'experiència auditiva es manifesta de manera impressionant en pistes com Evolution is Fear, setè tall de l'àlbum, on la potència i la intensitat són palpables des del primer acord. La cançó es presenta com un remolí denergia que no dóna treva, creant un ambient perfecte per a un espectacle en viu ple dadrenalina.

Un altre exemple d'aquesta mentalitat centrada a l'escenari es troba a In Travel, que comença de manera cridanera i moderna, matisos que afegeixen un toc distintiu a l'experiència auditiva. Aquesta pista mostra com AWAKE CONSCIOUSNESS no té por d'experimentar amb sons i estils nous, mantenint una sensació fresca i contemporània en la seva música. Les pistes finals de l'àlbum, "Kinetic" i "2050", segueixen els patrons establerts en temes anteriors, cosa que crea una cohesió a l'àlbum. Tot i les similituds entre les cançons, aquesta variació a l'inici mostra la capacitat de la banda per mantenir els oients interessats i anticipant el que vindrà a continuació.

AWAKE CONSCIOUSNESS ha demostrat la seva habilitat per crear música poderosa i emocionant que sembla dissenyada per a lescenari. El seu enfocament en l'energia, la varietat i l'experiència de l'oient fa que "Into a Quantum Leap" sigui un àlbum que segurament deixarà una forta impressió als amants del Metalcore i el Melodic Death Metal. Sense cap dubte, si ets un entusiasta del Death Metal Melòdic i gaudeixes del so distintiu de bandes de renom com GOJIRA o MESHUGGAH, o si t'atreuen els grups JINJER o THE AGONIST, l'àlbum "Into a Quantum Leap" d'AWAKE CONSCIOUSNESS una aposta segura que no us decebrà.

L'àlbum ofereix un ressonant salt quàntic a l'escena musical, fusionant elements característics del Death Metal Melòdic amb la potència del Metalcore. La influència de bandes com GOJIRA i MESHUGGAH es fa evident en la intensitat i la complexitat de les composicions, així com en la capacitat de la banda per crear atmosferes sonores captivadores i atractives. La presència destacada d'una talentosa vocalista, en aquest cas, Ira Kero, afegeix una dimensió addicional a la música d'AWAKE CONSCIOUSNESS. La seva habilitat per modular la seva veu en una àmplia gamma de tons, des dels agressius fins als melòdics, és una característica que recorda vocalistes com Tatiana Shmaylyuk o Vicky Psarakis on les vocals femenines tenen un paper destacat en la identitat sonora del grup.

"Into a Quantum Leap" és un àlbum que combina elements familiars de nombroses bandes del gènere amb el seu propi estil distintiu, cosa que el converteix en una elecció essencial per a aquells que busquen una experiència musical emocionant i fresca en l'àmbit del Metalcore i el Death Metall Melòdic. Aquest àlbum promet satisfer els gustos dels aficionats a la música pesant amb la seva poderosa instrumentació i la impressionant versatilitat vocal d'Ira Kero.

ZorroLoko
22/09/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.