SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aephanemer - Prokopyon (2019)

Aephanemer - Prokopyon
Aephanemer logo
Francia

Prokopyon

Melodic Death Metal
Primeval Records
2019


Temes

1. Prokopton
2. The Sovereign
3. Dissonance Within
4. Snowblind
5. At Eternity’s Gate
6. Back Again
7. Bloodline
8. If I Should Die

Formació

Guitarra Principal: Martin Hamiche
Veu i guitarra rítmica : Marion Bascoul
Baix: Lucie Woaye
Bateria: Mickaël Bonnevialle

Crítica

La banda francesa de Death Metal Melòdic Aephanemer, ens presenta Prokopyon, el nou àlbum del projecte en solitari de Martin Hamiche, guitarrista solista d'aquesta banda, ara convertit en banda després de la publicació de l'EP Know Thyself. Prokopton sorprèn per l'excel·lent qualitat de la seva producció i uns riffs agressius capaços de dibuixar un àlbum de Death Metal Melòdic de gran nivell, amb una qualitat compositiva patent en cada un d'aquests vuit talls, marcats per clares influències del Death Metall de la dècada de dels 90.

Aquest àlbum l'arrenca Prokopton, cançó que dóna títol a l'àlbum. Un tema punyent, on la base rítmica escup energia, actitud i ràbia en cada segon. Els breaks són el senyal d'identitat d'una cançó on les guitarres exerceixen un paper superb a través de riffs complexos. Un tema que ens recorda a grans himnes de bandes del gènere com At The Gates. El disc comença de manera brutal, un nivell que s'anirà mantenint al llarg del treball. El segueix The Sovereign, una cançó similar a la escoltada anteriorment i tota una declaració de principis. La banda, sens dubte, aposta per un so propi, i ho forgen segon després segon. Un tema, amb clares influències de bandes com Insomnium, posseeix un registre vocal superb. Marion Bascoul és capaç de modular la seva veu de manera excel·lent, passant des de tons mitjans i aguts, a veus melodies i un torrent d'agressivitat desmesurada.

El tercer tall de l'àlbum es titula Dissonance Within. De nou, una cançó marcada per una secció rítmica desmesurada, plena d'actitud, i d'un domini musical molt per sobre de la mitjana. Els blast beats són la marca de la casa a través d'un tema on el tempo s'accelera sense compassió. Del millor del disc. En Snowblind, la banda segueix apostant per aquesta fórmula marcada per la ràbia i l'energia. Un tema que m'ha recordat lleugerament a la banda sueca de Death Metal Dismember.

En At Eternity 's Gate, cinquè tall del disc, escoltem de nou, un registre vocal superb i amb gran presència. Un cop més, el treball vocal és excel·lent, sent capaç de mantenir en suspens a l'oient a través d'un tema complex, on les guitarres demostren dominar de manera sobrada les harmonies, construint així un mur de so marcat per l'energia. Amb Back Again, Aephamener la banda francesa ens recorda a bandes de la talla d'Be'lakor. I és que, en retrospectiva, les influències d'aquesta banda australiana de Death Metal Melòdic estan patents en més d'un moment del disc.

En Bloodline, Aephamener torna a apostar per una fórmula en la qual es mostren còmodes, i ho fan de manera espectacular. Tota una manifestació de Death Metal Melòdic del millor nivell. Tancant aquest disc vam escoltar If I Should Die, una cançó que, a manera de conclusió, incorporen elements de música clàssica i passatges instrumentals, marcats pels arranjaments orquestrals i els elements èpics, al més pur estil de bandes com Windir, la banda noruega de folk Metall.

La banda de Death Metal Melòdic Aephanemer, ens presenta amb Prokopyon un àlbum complex marcat per l'energia i un domini absolut pels canvis d'estructura. Un àlbum d'escolta obligada si t'agrada el Death Metall de la dècada dels 90.

ZorroLoko
25/04/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.