SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aephanemer - A Dream of Wilderness (2021)

Aephanemer - A Dream of Wilderness
Aephanemer logo
Francia

A Dream of Wilderness

Symphonic Death Metal
Napalm Records
2021


Temes

1. Land of Hope 01:30
2. Antigone 04:12
3. Of Volition 04:43
4. Le Radeau de La Méduse 05:42
5. Roots and Leaves 07:23
6. Vague à l'âme 01:34
7. Strider 05:15
8. Panta Rhei 05:24
9. A Dream of Wilderness 06:16
10. Old French Song
11. Le Radeau de La Méduse (Francés)

Formació

Veus, guitarra: Marion Bascoul
Guitarra: Martin Hamiche
Baix: Lucie Woaye Hune
Bateria: Mickaël Bonnevialle

Crítica

Ja fa dos anys, el novembre del 2021 Aephanemer va editar el seu tercer treball en estudi A Dream Of Wilderness a través de Napalm Records.

Aephanemer és una banda de Death Metall Melòdic de Tolosa, França que ens porta sorprenent disc a disc, ja des del seu primer treball Memento Mori i Prokopton s'ha convertit en una de les revelacions de l'estil per la seva frescor i tècnica. I aquest nou treball A Dream Of Wilderness no ha estat per a menys i especialment si tenim en compte que han fet un pas més en el seu so particular.

En aquest disc han emfatitzat molt l'aspecte més simfònic i neoclàssic que en els seus treballs anteriors hi era present però no vessava tant. I la veritat, al principi em van xocar detalls com les veus netes fregant l'operístic d'alguns moments, però el que realment m'ha encantat és com han aconseguit fondre temes i moments de peces clàssiques dins de les composicions. Un plaer!

Ja fa anys que Aephanemer per mi han arribat a ser un cop d'aire fresc a l'estil, que ha estat una mica massificat, com passa sempre que alguna cosa triomfa. I aquest disc continua aprofundint en aquest mateix pensament.

Pel que fa als temes més destables tenim "Antigone" un dels singles del disc, que carrega amb una entrada brutal i una base continguda que salta pels aires amb la barreja brutal i delicada de la tornada. Com ens hi tenen acostumats, una barreja de melodia i contundència marca de la casa. "Of Violition" és un tema on Aephanemer dóna curs a la melodia on les guitarres i la base rítmica tornen a fer màgia.

Le "Radeau de la Méduse", un altre dels singles, és una òstia a la cara en tota regla, ràpida, potent...i aporta aquestes veus netes que m'han sorprès, al principi amb desconfiança, però ara un cop escoltat i re-escoltat, quallen bé. és perfecta! "Strider" és un fals mig temps fosc on Aephanemer se senten tan a gust que amb uns teclats ambientals es van fent amb el tema per modelar-lo i enfonsar-lo a la foscor.

No em podia saltar "Panta Rhei", un altre dels singles, que és potser el temes més lluminós del disc i el que posseeix més tints progressius.

Aephanemer crec que és una banda que continua estant infravalorada quan és un dels grans exponents del metall melòdic del moment.
Discaço, com vénen fent amb els seus anteriors treballats.

Sergi Arise "Hell"
02/11/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.