SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Bloodhunter - Knowledge was the price (2022)

Bloodhunter - Knowledge was the price
Bloodhunter logo
España

Knowledge was the price

Melodic Death Metal
Maldito Records
2022


Temes

1. Sharpened Tongues Spitting Venom Inside
2. Knowledge Was the Price
3. A Twist of Fate to Come
4. Medea’s Guidance
5. Never Let It Rest
6. Find Your Inner Fire
7. The Eye of the Serpent
8. Spreading Your Disease
9. Nothing Beyond the Realms of Death
10. A Relentless Force
11. The Forsaken Idol
12. The Hunters
13. Bodom After Midnight

Formació

Guitarra: Dani Arcos
Veu: Diva Satánica
Baix: Daniel Luces
Guitarra: Guillermo Starless
Bateria: Adrián Perales

Crítica

La banda, d'origen gallec, Bloodhunter segueix aconseguint èxits durant més de 8 anys d'història. Des del seu àlbum homònim publicat l'any 2014, segueixen creant el seu particular Melodic Death Metal amb clares influències de bandes com Children of Bodom o Arch Enemy. 5 anys després d'haver publicat l'àlbum The End of Faith, l'any 2017, ara ens presenten aquest Knowledge Was the Price el disc que, sens dubte, consagrarà aquesta banda en tota l'escena mundial del Metall Extrem.

L'àlbum l'obre “Sharpened Tongues Spitting Venom Inside”, i ja des de la primera escolta sabem que la cosa va de debò. El nivell instrumental de Bloodhunter és d'infart, riffs agressius i una base rítmica eixordadora inoculen l'essència d'aquest Melodic Death metall. Diva Satánica demostra un domini vocal de gran nivell, plena de potència i tècnica a l'alçada de grans vocalistes de trajectòria internacional. El segueix Knowledge Was the Price, segon tall de l'àlbum i cançó que dóna títol al disc. Seguint l'estela del primer tema escoltem una cançó salvatge, de so cru i directe on les guitarres dibuixen un mur de so indestructible. Un tema directe que demostra el nivell de la banda gallega.

El tercer tema d'aquest disc es titula A Twist Of Fate To Come, un tall contundent on Adrián Perales demostra una habilitat per crear un tempo trasbalsat i esquinçat. Del millor de tot l'àlbum. Una cançó amb clares influències del so de bandes com Amorphis o In Flames. Brutal. El segueix “Medea's Guidance” una melodia de so dens i pesat. Una cançó sòbria on els instruments es troben perfectament equilibrats amb la veu de Diva Satánica. Una cançó que en directe ha d'assolir nivells superbs.

"Never Let It Rest" és el cinquè tema d'aquest àlbum, i amb ell ens arriba la primera col·laboració. Tim “Ripper” Owens (Ex-Jutes Priest, Ex-Iced Earth). Una cançó que, sense perdre ni una mica de qualitat, se surt del so al qual Bloodhunter ens té acostumats. Un so més proper a l'Heavy Metal on les guitarres molta melodia a una cançó crua i plena d'energia. El segueix “Find Your Inner Fire”, moment on Bloodhunter s'acosta lleugerament al Blackened death metall de bandes com Behemoth. Un cop més cal posar en valor la capacitat daquests músics per crear textures denses i fosques, és brutal.

Amb “The Eye Of The Serpent” la banda aposta per les melodies, un tema que suposa una novetat al llarg d'aquest àlbum és aire fresc i té una estructura innovadora comparada amb la resta de talls. El segueix “Spreading Your Disease” una cançó que resumeix a la perfecció el so característic de Bloodhunter. Les guitarres dibuixen una introducció tètrica i densa, una atmosfera pesada per assolir progressivament el nivell d'intensitat característics d'aquesta banda gallega. Amb “Nothing Beyond The Realms Of Death” aconseguim el novè tall d'aquest disc, i s'hi incrementa l'agressivitat i l'energia de la seva proposta. Un altre dels grans moments del disc. Una cançó supèrbia i marcada per l'agressivitat de la proposta sonora.

A “A Relentless Force”, escoltem un tema instrumental, una veritable delícia per a tot aquell a qui li agradin les melodies cuidades. Un tall intens, de so lúgubre, on les guitarres són les veritables protagonistes d'aquesta macabra melodia. El segueix The Forsaken Idol, moment on podem escoltar la segona col·laboració d'aquest disc. Rosalía Sairem (Therion) aporta dramatisme i versatilitat a aquesta cançó. Una combinació perfecta per a un disc marcat pels matisos.

Amb The Hunters, Bloodhunter torna a trepitjar l'accelerador per desplegar tot el seu arsenal sonor. Les guitarres aporten tota una dimensió melòdica digna de menció. Com que Bonus Track escoltem “Bodom After Midnight”, versió de la cançó de la banda finlandesa de Death metall melòdic Children of Bodom. Una cançó a l'alçada de l'original que serveix de digne homenatge al difunt Alexi Laiho.
Bloodhunter ens presenta amb “Knowledge Was the Price” un disc de Melodic Death Metal, cru, directe i ple de tècnica i virtuosisme. El pas natural duna banda que està destinada a tenir projecció internacional. Un disc per ser escoltat una vegada i una altra, és brutal.

ZorroLoko
12/04/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.