SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Jordy Stanley - Naked (2023)

Jordy Stanley - Naked
Jordy Stanley logo
España

Naked (EP)

Rock
Autoproducido
2023


Temes

Lick It Up
King of Hearts
I Was Made For Lovin'

Formació

Veu, guitarra, cors i percusió: Jordy Stanley

Crítica

Breu passeig acústic de la mà del conegut mestre seguidor de Kiss, Jordy Stanley. Coneixedor com a pocs de la banda i els seus temes, sent al seu torn vocalista i guitarrista de la banda oficial espanyola de versions dels americans, Kiss of Death.

3 temes nascuts d'allò més profund de l'amor que professa per la banda, amb una adaptació amb molt de gust de 3 dels seus grans clàssics, coneguts per tothom!

En primer lloc ens obre “Lick it Up!”” Veu greu acompanyada de segones veus més agudes, amb la guitarra acústica professant cadascun dels riffs, en format acústic, desgranant de forma nítida cadascuna de les notes que intervenen en el tema original Íntim i profund el sentiment que desprèn, ideal per gaudir d'una altra manera dels clàssics d'una banda com Kiss.

En segon lloc ens trobem amb "King Of Hearts" on Jordy ha d'esprémer més la seva veu i demostrar que té un domini excel·lent d'un registre més esquinçat, gairebé en forma de plor i deixant la seva visió acústica d'un tema realment sentit i molt més complicat. Secció rítmica amb panderetes i senzills elements de percussió que donen un resultat molt vistós i deixa lloc al lluïment de veu i guitarra, amb versió acústica dels solos també!

Finalitzem amb la versió més adaptada com és el super conegut "I Was Made For Lovin'". Ralentitzada i convertida en una balada en tota regla, veiem un joc de dobles veus més aviat greus que li confereix aquesta característica diferenciadora del tema original, esprement una vegada més tot el sentiment que el vocalista/guitarrista català és capaç d'oferir.

En definitiva, estem davant d'un petit EP molt íntim, on Jordy desgrana la seva visió de la seva gran passió musical com és la banda Kiss.

Víc Salda
17/09/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.